• יריד IMTM עומד להיפתח בקרוב
  • פיליפינים מתחילה להפתח מחדש לתיירות
  • הנחות וחידושים בשטיח המעופף
  • ועידת המלונאים 2021
  • ביקור וירטואלי בקבר מרדכי ואסתר
  • מוזיאון אגם נפתח מחדש לקראת פורים
  • הצלחה לכנס בינלאומי של UFTAA ששודר בזום מישראל
  • אייר סיישל נוטשת את ישראל
  • לופטהנזה מחדשת את הטיסות לישראל
  • אתר החרמון נפתח לציבור
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • YouTube

לא נמצאו תוכן, יש לבחור קטגוריה.

Jewish Travler ותוליכנו לשלום
  • דף בית
  • חדשות
  • טיפים
  • יעדים
  • Destinations
  • קרוזים
  • המומלצים
  • אודות
  • About
  • דף בית
  • חדשות
  • טיפים
  • יעדים
  • Destinations
  • קרוזים
  • המומלצים
  • אודות
  • About
[cwa id="bannertop"]
Jewish Travler ותוליכנו לשלום
  • דף בית
  • חדשות
  • טיפים
  • יעדים
  • Destinations
  • קרוזים
  • המומלצים
  • אודות
  • About
  • דף בית
  • חדשות
  • טיפים
  • יעדים
  • Destinations
  • קרוזים
  • המומלצים
  • אודות
  • About
ראשי » המומלצים » מצאנו תחליף לגימבלים המסורבלים

מצאנו תחליף לגימבלים המסורבלים

יעקב מאור 29 ביוני 2020

בטיולים בחו"ל ובארץ כולנו מצטיידים במצלמות. הסמרטפונים למיניהם מאפשרים צילום באיכות בסיסית, אך מי שמעוניינים בצילומים איכותיים משתמשים במצלמות מקצועיות. חברת 'בנדא מגנטיק' חגגה בהרצליה יומולדת שנה לפתיחת החנות למוצרי הDJI, וזו הזדמנות עבורנו לבחון מוצרים מיוחדים שלה שיכולים להתאים לנו.

כשאנחנו מצלמים בטיולינו סרטוני וידיאו, רובם יוצאים בצורה "לא מקצועית". יש בסרטון קפיצות שנגרמות מתנועות הידיים שלנו בהליכה. קשה מאוד לצלם סרטון בצורה יציבה. במצלמות 'גופרו' החדישות מצאו פתרון לבעיה המוכרת הזו. כעת יש פתרונות אף טובים יותר של חברת DJI, שנחשבת המובילה בעולם בפיתוח וייצור טכנולוגיות צילום. היא מפורסמת בזכות הרחפנים שהיא מייצרת. לכן המשטרה, מכבי האש, חברות צילום ופרסום, ועיריות (וגופי ביון) בישראל ובעולם מעדיפים להשתמש ברחפנים מתוצרתה. החברה פיתחה גם טכנולוגיות לייצוב מצלמות ברחפנים.

"לקחנו את הטכנולוגיות שלנו לייצוב צילום ברחפנים, והטמענו אותן גם במצלמות לשימוש פרטי" מסביר רונן אטדי, היבואן של DJI לישראל. "שמנו על מקל קטן את הגימבלים המשוכללים שמותקנים ברחפנים יקרים".

התוצאה היא מצלמה מדגם Osmo Pocket שנחשבת כיום מוצר הדגל שלהם לצלמים פרטיים. זו מצלמה שמפיקה צילומי סטילס ב12MB, סרטונים באיכות של 4K, וסרטוני הילוך איטי (Slow Motion) עד 8X. המצלמה הזו משחררת אותנו מהגימבלים המסורבלים והכבדים. הגדלוּת שלה היא… הקוטן שלה. המצלמה היא בגודל של שפתון ונכנסת לכל כיס. מידותיה פחות מ3 ס"מ רוחב, וגובה כ12 ס"מ, ומשקלה 116 גרם בסך הכל.

מעליה עדשות משוכללות על ציר שנע בשבעה כיוונים, כך שהעדשה עוקבת אחר אובייקט הצילום, ותנועות היד וההליכה שלנו אינן מורגשות בצילום. במצלמה יש כפתורי הפעלה ומסך קטנטן בגודל המסכים של שעוני אפל. אפשר גם לחבר את המצלמה לסמרטפון, כדי שהמסך שלו ישמש אותנו לראות טוב יותר את הצילום בזמן אמת, וגם להפעיל את המצלמה במגע על מסך הטלפון.

מוצר נוסף שיכול להיות שימושי מאוד עבורנו הוא רחפן Mavic Mini. רחפן קטן עם מצלמה דומה וחיישן, אשר לשלט-רחוק שלו ניתן גם לחבר את הטלפון החכם שלנו. זכיתי לראות את הרחפן הזה בסיור שערכו לאחרונה חברי אכב"י בעמק חפר. אחת הבלוגריות צילמה בסיור באמצעות הרחפן, והעלתה לאתר הקבוצה סרטונים מדהימים בחדותם ובמקצועיותם. הרחפן הזה יכול להפוך כל אחד מאיתנו לצלם מקצועי עם תוצאות מושלמות. זה יכול להיות שדרוג ענק ליוטיוברים ולוולוגרים, וגם לכל מי שרוצה להפיק קטעי וידאו מאתרי תיירות במבט ממעל ומהצדדים.

בנוסף, מצלמת אקסטרים Cosmo Action עמידה למים שמתאימה לצילומים בצלילה ובמהירויות גבוהות כמו נסיעה באופנוע או צניחה וכדומה.

בחנות של DJI בהרצליה מוצגים עוד רחפנים מקצועיים וגדולים יותר לשימושים שונים, בעיקר לצרכים צבאיים ומשטרתיים ולחברות מיפוי. לעומתם, יש שם גם רחפן Tello קטן לילדים עם מצלמה ברזולוציה 5MP לתמונות, ורזולוצית וידיאו של 720P HD. היא קטנה מאוד במידותיה, ושוקלת רק 80 גרם. משחק ילדים.

לכבוד חגיגות יום השנה הראשון להתחלת הפעילות של DJI בישראל הוזמנו בלוגרים חברי אכב"י (איגוד כתבי הבלוגים בישראל) להיכרות והדרכה על מגוון מוצרי DJI. נוכחתי שחלק מחבריי הבלוגרים והעיתונאים כבר רכשו מצלמת Osmo Pocket, שמשמשת אותם להפקת סרטוני יוטיוב מעולים ומקצועיים ביותר. בקרוב נפרסם כאן באתר 'ותוליכנו לשלום' ביקורת מפורטת יותר על המצלמה והשימושים שהיא יכולה להציע גם למטיילים פרטיים כמונו. זאת לאחר שנקבל מצלמה כזו להתנסות ול"נסיעת מבחן".

 

 

 

 

 

 

« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

חדשות
יריד IMTM עומד להיפתח בקרוב

יריד IMTM עומד להיפתח בקרוב

פיליפינים מתחילה להפתח מחדש לתיירות

פיליפינים מתחילה להפתח מחדש לתיירות

הנחות וחידושים בשטיח המעופף

הנחות וחידושים בשטיח המעופף

ועידת המלונאים 2021

ועידת המלונאים 2021

ביקור וירטואלי בקבר מרדכי ואסתר

ביקור וירטואלי בקבר מרדכי ואסתר

חדשות נוספות

תפילת הדרך
המומלצים
נופש דתי ב'ביאנקיני' – בלי ביקיני

נופש דתי ב'ביאנקיני' – בלי ביקיני

יעקב מאור
גאווה ישראלית- המזוודה החכמה בעולם

גאווה ישראלית- המזוודה החכמה בעולם

יעקב מאור
חדש: מסיכת קורונה רב פעמית

חדש: מסיכת קורונה רב פעמית

יעקב מאור
מצאנו תחליף לגימבלים המסורבלים

מצאנו תחליף לגימבלים המסורבלים

יעקב מאור
"קרנבל ברזיל" קולינרי ברעננה

"קרנבל ברזיל" קולינרי ברעננה

יעקב מאור

מומלצים נוספים

תן לנו לייק
קטגוריות
  • About
  • Destinations
  • אודות
  • המומלצים
  • חדשות
  • טיפים
  • יעדים
  • כללי
  • קרוזים
  • תמונה עליונה
  • תמונה שמאל
  • תמונה תחתונה במרכז
  • תמונה תחתונה ימין
אודות ותוליכנו לשלום
האתר הוא בלוג ומגזין אונליין שמטרתו לספק מידע מועיל ועצות לנוסעים לטיולים בחו"ל או בארץ כתבה זו פורסמה גם בשבועון 'נופשים' כל הזכויות שמורות לאתר 'ותוליכנו לשלום
יצירת קשר
נשמח להשיב על שאלותיכם. אם נתקלתם בבעיה בטיול, אולי נוכל לעזור לכם לפתור אותה. חברות התיירות מתיחסות ברצינות רבה יותר לתלונות שמגיעות אליהן מעיתונאים. כתבו לנו בדף "צור קשר" מה מציק לכם, ונשתדל לסייע
חדש בבלוג "ותוליכנו בשלום":
ההיסטוריה העתיקה של העדלאידות המודרניות
ביקור וירטואלי בקבר מרדכי ואסתר
נופש דתי ב'ביאנקיני' – בלי ביקיני
חיי עבדים  /  יצחק כרמלי
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
Design by Elementor
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס