בנסיעתא
דשמיא

ותוליכנו לשלום

תיירות ולייף סטייל לציבור הדתי

אמריקן בטלה חובת מסכות קורונה בטיסות פנימיות

חברת התעופה אמריקן ביטלה את החובה לעטיית מסכות קורונה בטיסותיה בתוך ארה"ב. בטיסות בינלאומיות החובה מבוטלת רק בטיסות אל מדינות שבהן בוטלה חובת המסכות, ובטיסות חזור מהן לארה"ב.

המשמעות שבטיסות של אמריקן מישראל, עדיין חייבים הנוסעים לחבוש מסכות. השמועה אומרת שממשלת ישראל תבטל חובה זו בתחילת מאי, ואז ישונו בהתאם גם הנהלים של אמריקן איירליינס .

דוברת אמריקן איירליינס בישראל הודיעה היום: "אמריקן איירליינס מודיעה כי בהתאם למדיניות המשרד לביטחון תעבורתי האמריקאי, אשר הסיר את חובת עטית המסכות במרחב התחבורתי, החברה הסירה את חובת המסכות מלקוחותיה ומאנשי הצוות בשדות תעופה אמריקאיים ובטיסות פנים-אמריקאיות. יחד עם זאת, חובת לבישת המסכות עדיין תקפה בכל טיסת הלוך או חזור ממדינה בה עטית מסכות עדיין מחויבת על פי חוק".

ראו לציין שחובת המסכות זהה בכל חברות התעופה האמריקאיות, מכיוון שמדובר בקתנות פדרליות של רשויות התעופה והבריאות. מה שכתבנו לעיל לגבי אמריקן נכון גם לגבי יונייטד ודלתא. אבל אנו שמים לב שמבין כל חברות התעופה האמריקאיות שטסות לישראל, רק אמריקן טורחת לעדכן את לקוחותיה

מאמרים נוספים
שתפו מאמר זה:
דילוג לתוכן