רשת המלונות פתאל הכריזה על מבצע מדהים של לינה לזוג החל ממחיר 99 שקלים בלבד ללילה. הזמנות במסגרת המבצע יחלו ביום 27 לאוגוסט, ויימשכו 8 ימים בלבד. ההזמנות רק דרך האתר "פתאל על הזמן".
המבצע יהיה ללינות בחודשים ינואר ופברואר בלבד בכל מלונות הרשת. זו תקופה שממילא התפוסה במלונות אינה מלאה.המחירים מתחילים ב99 שקלים ללילה, ועולים במדרגות של 100 שקלים. רמת המחיר הבאה תהא 199 שקלים, אחריה 299 שקלים, וכן הלאה. מחיר לילד בחדר ההורים היה חצי מהמחיר לזוג, והמחיר לתינוק יהיה 55 שקלים ללילה.
הגבלה נוספת היא לכמות הלינות במסגרת המבצע. בפתאל הקציבו 450 לינות בלבד לכל יום בתקופת המבצע, בסה"כ 3,600 חופשות. המבצע בכל המלונות ברשת פתאל, חוץ ממלון הרודס ויטאליס באילת.
נדב פתאל, מנהל השיווק של רשת פתאל, מסר: "כרשת המלונות הגדולה בישראל, שרואה את עצמה חלוצה בהיבטים רבים, החלטנו לצאת גם הפעם באתר 'פתאל על הזמן' עם מבצע מיוחד שיכלול מחירים אטרקטיביים מאין כמוהם. מטרתנו היא לשמח את קהל האורחים שלנו ולהעניק להם את האפשרות לצאת לחופשה במחירים נוחים לכל כיס. אנו נרגשים כתמיד לספק לאורחינו חוויות מרגשות ובלתי נשכחות ומצפים להיענות גדולה"
(צילום: איה בן עזרי)