בנסיעתא
דשמיא

ותוליכנו לשלום

תיירות ולייף סטייל לציבור הדתי

ישראייר ממשיכה לחזק את אילת

חברת התעופה ישראייר חתמה על הסכם חסות לעונת המשחקים 2020/21 עם קבוצת הכדורסל הפועל אילת שמשחקת בליגת העל, וכן לקבוצת הנוער של הפועל אילת.  במקביל מאמצת ישראייר גם את קבוצת הכדורגל בני אילת. בכך ממשיכה ישראייר במסורת חסויות לספורט באילת שנמשכת 8 שנים ברציפות.

ישראייר תשמש כחברת התעופה הרשמית שתטיס את שחקני, מאמני ומנהלי הקבוצות למשחקים ואימונים שיתקיימו במרכז הארץ.

בנוסף ישראייר הודיעה היום כי במהלך התקופה הקרובה תושבי אילת יהיו זכאים לרכוש כרטיס טיסה למרכז הארץ במחיר של 49 שקלים בלבד לכיוון והמחיר לתושבי המרכז יעמוד על 99 שקלים.

גיל סתיו, סמנכ"ל ישראייר, מסר: " מתחילתו של משבר הקורונה ישראייר פעלה לשמר את הנתיב האווירי בין אילת למרכז גם בתקופות הקשות ביותר. אנו גאים להמשיך ולתמוך בענף הספורט של העיר אילת. החיבור למותג ישראייר טבעי וברור  ומבטא את המדיניות של ישראייר לחזק את העיר אילת במיוחד בתקופה קשה זו  המשקפת את הערכים המשותפים שלנו. אני מקווה שמחירי הטיסות הנמוכים יקלו במעט על הנוסעים שרוצים להגיע לעיר וממנה בתקופה זו".

צילום: חן גלילי

מאמרים נוספים
שתפו מאמר זה:
דילוג לתוכן