חברת ארקיע פירסמה היום את לוח הטיסות החדש לקיץ 2021, שכולל את רוב היעדים המרכזיים באירופה: פריז, אמסטרדם, ברצלונה, רומא, מילאנו, ציריך, ברצלונה בוקרשט בלגרד ולונדון-היתרו. הטיסות יחלו בחודש יוני בתדירות של 2-3 טיסות שבועיות, על מטוסי האירבס 321 NEO עם מערכות האינטרנט המתקדמות, ומטוסי האמברייר 195.
לרגל השקת לוח הטיסות, החברה עלתה היום בקמפיין תחת המסר "יורו טריפ – פותחים את הקיץ באירופה עם ארקיע" במסגרתו תוענק הנחה של 10% למזמינים באתר החברה בשלשת הימים הקרובים, עד יום רביעי בחצות.
ארקיע מציע מגוון של מוצרי תיירות ונופשונים: כרטיסי טיסה לנוסעים עצמאיים FIT, חבילות של טיסה ומלון, טיולים מאורגנים לקבוצות, וחבילות טוס וסע.
דוגמאות למחירי טיסות לפני הנחת מבצע יורו-טריפ: החל מ 249$ בלבד לרומא בוקרשט בלגרד (הלוך ושוב). 349$ לפריז ציריך ברצלונה אמסטרדם ומילאנו. ללונדון החל מ -449$ , כאשר יש לציין שארקיע נוחתת בנמל התעופה היתרו, ולא בשדות תעופה קטנים ונידחים כמו לוטון שאליה מגיעות חברות תעופה אחרות שטסות מישראל.
חברת ארקיע אינה רק חברת תעופה. מזה שנים היא גם חברת תיירות שמציעה שלל חבילות של נופשונים באתרי נוף-שונים שכוללים לינה במלונות וטיולים מודרכים. לאחרונה החלה ארקיע להקים גם אגף מיוחד למען נוסעים ונופשים שומרי כשרות ושבת.
עוז ברלוביץ, המשנה למנכ"ל ארקיע, אומר: "החברה תציע החל מחודש יוני ויולי לוח טיסות אטרקטיבי בשעות נוחות לרוב יעדי אירופה המרכזיים, אשר מהווים עוגן תיירותי משמעותי לתייר הישראלי המשתוקק לחזור ולנפוש באירופה, היבשת שהייתה פופולרית ביותר טרום עידן הקורונה. אנחנו נציע מגוון רחב של מוצרי תיירות הכוללים חבילות טיסה בבתי המלון המרכזיים, חבילות טוס וסע, וגולת הכותרת- טיולים מאורגנים בניצוחו של חיים קוזניץ, טיולים חוויתיים, יוצאי דופן שמציעים לתייר הישראלי לחוות את אירופה בצורה שונה ממה שהכיר. הטיולים הותאמו ויוצעו גם לקהל דוברי הערבית".