בנסיעתא
דשמיא

ותוליכנו לשלום

תיירות ולייף סטייל לציבור הדתי

קוריאן מחלקת נקודות למעסיקים גם על נסיעות של עובדיהם

חברת התעופה קוריאן אייר פרסמה תוכנית מיוחדת בשם KALBIZ  שמותחת ומוסיפה על זכויות חברי מועדון הנוסע המתמיד שלה SKYPASS.

בנוסף על ההטבות שמקבלים הנוסעים לפי הנקודות שהם צוברים, גם המנהלים יכולים לצבור עוד נקודות על טיסות עסקיות של עובדי החברה. כאשר עובדיך יוצאים לנסיעות עבודה ועסקים, KALBIZ הופך את ההוצאות העסקיות הללו לנקודות גם עבור המעביד שנשאר במשרד או במפעל. תעריפי הצבירה משתנים לפי היעדים ולפי כמות כרטיסי הטיסה. התמורה היא בין 3% לטיסת קצרה של עובד ועד 9% לטיסות ארוכות מקוריאה לאירופה או ארה"ב של לפחות 3 עובדים.

נקודות אלה יכולות לשמש למעביד לקבלת שדרוג למחלקת עסקים או מחלקה ראשונה, כניסה לטרקליני קוריאן בנמלי תעופה בעולם, כרטיסי טיסה חינם וכדומה. וכל זאת בלי שהמנהלים המוטבים עולים על הטיסות, אלא בנוסף על הצבירה של הנוסעים עצמם.

לצורך זאת הושק אתר אינטרנט Korean Air KALBIZ שהוא אתר נפרד מאתר Korean Air (WWW.KOREANAIR.COM) ובעל מדיניות נגישות שונה מאתר קוריאן אייר.

האותיות הקטנות: יכולות להצטרף רק חברות שמעסיקות לפחות 3 עובדים שמרבים לנסוע בעולם. הנקודות הנצברות במסגרת זו פוקעות אחרי 5 שנים. סוכני נסיעות וקונסילדטורים אינם רשאים להצטרף לתוכנית, וגם לא חברות שיש להן הסכם מוביל מועדף אחר (Preferred Carrier Agreement) עם קוריאן אייר.

קוריאן אייר מיוצגת בישראל על ידי חברת ממן אוויאשן בניהול עופר ריינהרדט, שדרך משרדו יכולים גם מעסיקים ישראלים להצטרף לתוכנית KALBIZ החדשה.

מאמרים נוספים
שתפו מאמר זה:
דילוג לתוכן