בשורה לחובבי הסקי: חברת אל על תפעיל 4 טיסות שבועיות במטוסי 737, לסופיה בירת בולגריה, בימים ראשון, שלישי, רביעי ושישי. לאור הביקושים הגבוהים לחופשות סקי בבולגריה, אל על תתגבר את הקו לסופיה גם במטוס הדרימליינר, ותטיס בחינם את ציוד הסקי.
בולגריה היא אחד מיעדי הסקי המועדפים על הישראלים והיא מציעה אתרי סקי מהגדולים והמקצועיים בעולם: בנסקו ובורביץ' המפורסמים, אתרי סקי פופולריים אשר מציעים תנאים ומסלולים מקצועיים במחירים אטרקטיביים. סופיה, בירתה של בולגריה היא יעד חורף מדהים, המציעה נופים מדהימים, מוזיאונים, מבנים עתיקים ברמה הגבוהה ביותר, חיי לילה פעילים ואזורי טבע נפלאים לטיולים רגליים, כמו גם אפשרויות רבות לחופשות ספא ומעיינות חמים. בולגריה התברכה גם באתרי מורשת יהודית רבים, ביניהם גם בית הכנסת הגדול והמרהיב בסופיה, שנחשב השלישי בגודלו בעולם.
אל על נבחרה לפתוח את עונת הסקי בטקס חגיגי שנערך בשדה התעופה בסופיה, בהשתתפות מנהל השדה, מר חסוס קבלרו, סגנית שר התיירות הבולגרי, גב' מריאלה מודבה, סמנכ"ל תפעול בינלאומי באל על, קובי גולן, נציגי החברה בבולגריה וקונסולית ישראל בבולגריה, גב' אורלי דפנה סונה ובכירים נוספים ממשרד התחבורה והתיירות בבולגריה.
מימין לשמאל: מר חסוס קביירו מנכל שדה התעופה בסופיה, גב׳ מריאלה מודבה סגנית שר התיירות, קובי גולן ס.סמנכל תפעול בינלאומי אל על, גב׳ אורלי דפנה סונה קונסולית ישראל בבולגריה
מחיר כרטיסי טיסה לסופיה החל מ-279$ ללא כבודה והושבה (Lite) ומחיר החל מ-369$ לכרטיס קלאסיק הכולל כבודה והושבה. אל על יוצאת במבצע למשך שבועיים בלבד על כרטיס למחלקת העסקים לסופיה, במחיר של 599$ בלבד, לרוכשים כרטיסים בין ה-21 ועד ה-31 לדצמבר, להמראות בין ה-1.1.23 ועד ה-28.2.23, חברי מועדון הנוסע המתמיד יכולים לרכוש כרטיס טיסה בשילוב מזומן ונקודות (Cash&Points) – הוזלת כרטיס הטיסה בתמורה לנקודות. מלבד כרטיסים מסוג Lite.
סמנכ"ל תפעול בינלאומי של אל על, קובי גולן, אומר: "בשנים האחרונות אנו מזהים מגמה הולכת וגוברת של ישראלים אשר טסים לסופיה בולגריה, לחופשות סקי, מדובר ביעד אהוב מאד על הישראלים. אל על רואה בסופיה יעד אסטרטגי ומשקיעה משאבים רבים על מנת לאפשר לעוד ישראלים ליהנות מאתרי הסקי המקצועיים שסופיה מציעה ומנופיה המדהימים. אנו מזמינים את הקהל הבולגרי להגיע לישראל וליהנות מהאקלים, מאתרי הקודש מהשפע הקולינרי ומהטבע המגוון שיש לה להציע".