בנסיעתא
דשמיא

ותוליכנו לשלום

תיירות ולייף סטייל לציבור הדתי

רשת אוליב פותחת עוד 2 מלונות בת"א

עמית פורת, בעל רשת מלונות 'אוליב', מכריז על פתיחת עוד מלונות של הרשת בתל אביב. מלון הבוטיק 'גורדון' מול הים, ומלון Beer Garden ברחוב יונה הנביא.

מלון Beer Garden – לשעבר מלון 'ירדן ביץ" נמצא ברחוב יונה הנביא ליד חוף הים. יש בו 34 חדרים ו-2 סוויטות גן. בחודשים האחרונים השקיעה רשת מלונות אוליב בשיפוץ וביצירת קונספט חדש כ"מלון בירה". להנאת האורחים הוצבו ברזי בירה במתחם הקבלה ובטרקלין העסקים.

על גג המלון הוקם בר הכולל מתחמי ישיבה, תאורה, מוסיקה וגינות נוי. בכוונת עמית פורת להפעיל שם בקיץ אירועים ליליים של בירה ישראלית, ביניהם סדנאות בירה, מסיבות ואירועים שונים לקבוצות ולפרטיים.

מלון הבוטיק 'גורדון' שוכן במבנה שהוקם לפני כ-90 שנה ברחוב גורדון פינת הירקון. יש בו 10 חדרים מפוארים וסוויטות עם מרפסות הפונות אל חוף הים. ובמסגרת השיפוצים של החדרים נבנה גם ספא חדש, הכולל חדרי טיפולים, ג'קוזי וסאונה על גג המלון מול הים. בשטח המלון פועלת גם מסעדה כשרה ('נינה סושי').

לדברי עמית פורת, בעלי רשת מלונת אוליב, המלונות החדשים של רשת מלונות אוליב בתל אביב מצטרפים אל מלונות נוספים של הרשת בעיר ביניהם מלון TLV 88 ומלון White House, לצד מלונות נוספים ברחבי הארץ. "המלונות בתל אביב הם מהמלונות המבוקשים ביותר ברשת לאורך כל ימות השנה, השקענו רבות במלונות החדשים וההשקעה תימשך גם בחודשים הקרובים לטובת הקהל".

מאמרים נוספים
שתפו מאמר זה:
דילוג לתוכן