משרד התיירות של הפיליפינים נערך לפתוח מחדש את המדינה לתיירות נכנסת. במסגרת זו יוזמים תוכנית להקמת אזורים ירוקים כדי למשוך את התיירות מבחוץ, לרבות מישראל. בתקופת הקורונה נסגרה הפיליפינים בפני זרים, והתיירות מוגבלת רק לתיירות פנים ורק באזורים מוגדרים. כעת עם דעיכת המגפה מתחילים להקל את המגבלות.
משרד התיירות של הפיליפינים יוצא בימים אלה בקמפיין עולמי משותף עם ילדת האינסטגרם הפופולרית ביותר בעולם, סקרלט סנוי בלו (Scaret Snow Belo) שיש לה כמעט 5 מיליון עוקבים באינסטגרם. בנוף, גייסו גם את חטיבת האנימציה של האחים וורנר להפקת סרטון מצויר לעודד תיירות פנים בפיליפינים.
סקרלט ביקרה לאחרונה בבוהול שבפיליפינים ונפגשה עם שרת התיירות של הפיליפינים, ברנדטה רומלו פוייאט. שרת התיירות של הפיליפינים ציינה כי עוד ועוד אתרי תיירות נפתחים בפיליפינים ויש לנהוג על פי הכללים שקבעו רשויות הבריאות במדינה. נציג משרד התיירות של הפיליפינים בישראל, גולן יוסיפון, אומר כי הקמפיין העולמי יסייע בהגברת החשיפה לארץ האיים האקזוטית, אחת המדינות היפות בעולם.
אגם קיינגאן (Kayangan) באיי קורון. צילום: פרנסיסקו גוררו
הפיליפינים היא עולם קסום עם 7,641 איים, שמרביתם אינם מיושבים ומכוסים בג'ונגל פראי. בפיליפינים ישנם 21 הרי געש פעילים וקו חוף מהארוכים בעולם עם מים צלולים בצבעי כחול-ירוק; מפלים מהסרטים; יערות גשם; שוניות אלמוגים יפהפיות; פסטיבלים ססגוניים;אקלים טרופי וגן עדן לחובבי הצלילה. שוניות אלמוגים יפהפיות ועולם תת ימי מרהיב עם דגים טרופיים. איים אקזוטיים עם חול לבן ודקלי קוקוס; חופים לגלישת גלים מהטובים בעולם ורצועות חוף מרהיבות באינסוף גוונים של טורקיז ותכלת. תרבויות המתבטא ביותר מ-180 שפות. תושבים מכניסי אורחים ואוהבי מוסיקה וכל זה על רקע הרי געש מרהיבים. חווית טיול בלתי נשכחת למשפחות, לקבוצות, לירח דבש ולתרמילאים.