למטיילים באילת בחופשת הפסח כדאי להכיר מסעדת שף חדשה, הצמודה למלון מלכת שבא, ושמה Karibu, עליה הופקדו השפים התל-אביבים ממסעדת "דוד ויוסף" הנודעת, דודו אלמקייס ויוסי שטרית, שנחשבים מומחים לסגנון של מטבח "ים תיכוני". המסעדה כשרה למהדרין בכל השנה, ובחג הפסח כשרה לאוכלי קטניות.
בשילוב של תכנון אדריכלי ועיצוב עדכני עליו אחראית האדריכלית גל נאור, רצועת מוסיקה שהותאמה במיוחד לאווירה במסעדה, צוות מלצרים וסומלייה מקצועיים ואדיבים וכמובן תפריט מוקפד – Karibu היא המסעדה החדשה המבטיחה עם שירות מקצועי ועם הבשורה הגסטרונומית החמה ביותר בעיר.
הנה לדוגמא שלוש מנות מהתפריט:
- פילה בקר מוגש עם קרם תפוחי אדמה, דבש בלסמי לבן / תפוח אדמה מדורה, מח עצם ודמי גלאס
- סשימי טונה עם עגבניות קצוצות, בצלים שרופים, פסטו רוקט וצנוברים
- טרטר דג ים עם סלרי, שאלוט קצוץ, צנוניות, איולי שום, מוס אבוקדו ושמן שומשום
לאוהבי היין וחובבי המשקאות החריפים:
במרכזה של המסעדה בר מעוצב, עם תפריט משקאות עשיר ואיכותי, תפריט פרימיום של יינות ישראליים וליין קוקטיילים בהרמוניה של טעמים.
מנכ"ל מלון מלכת שבא, מיקי שניידר: "אנו גאים בתוצאה האיכותית ומאמינים שיצרנו משהו חדש באילת. העיר צפויה להיות מלאה בחג הקרוב ולכן אני ממליץ להזמין מקומות מראש במסעדה".