בנסיעתא
דשמיא

ותוליכנו לשלום

תיירות ולייף סטייל לציבור הדתי

מסע גסטרונומי בפרובאנס  

חברת 'ספיריט הפקות עולם', המתמחה ביצירת חוויות תוכן ייחודיות בחו"ל, משיקה מסע גסטרונומי ייחודי בחבל פרובאנס שבצרפת, בהובלת המומחה הקולינרי דוד קישקה.
במשך 4 ימים של טעמים, ניחוחות וסיפורים, ייחשפו המשתתפים לעולמה העשיר של התרבות הקולינרית הפרובנסאלית, באופן שישראלים לא נחשפו אליה עדיין. ביקורים בשווקים ססגוניים, סדנאות בישול, טעימות יין וגבינות, ארוחות במסעדות מישלן, מפגשים עם שפים מקומיים וסיורים בכפרים מהיפים בעולם. 'ספיריט הפקות עולם' מביאה למסע זה את היכולת ליצור חוויה חובקת-עולם, תוך שימת דגש על תוכן איכותי, ליווי אישי וסטנדרט גבוה של הפקה.

המסע צפוי לצאת לדרך באוקטובר 2025 ויימשך 4 ימים, בקבוצה קטנה של עד 25 משתתפים בלבד, ומתאים גם לקבוצות סגורות או חברים המחפשים חוויה אחרת, אותנטית ובלתי נשכחת.

דוד קישקה מתמחה בתיירות קולינרית בצרפת. הוא גדל בבית חצי צרפתי, וחי בעבר בפריז, שם נחשף לרזי המטבח המקומי ופיתח תשוקה רבה לתרבות הצרפתית, במיוחד זו הקולינרית. הוא גם מרצה מבוקש בנושאי תרבות קולינרית, ובעל הפודקאסט "המטבחון של קישקה". לאחר שנים רבות בניהול מסעדות היוקרה של ישראל (רפאל, פאסטל), משמש היום כיועץ בתחום המסעדנות, המלונאות והתיירות והוא גם יו"ר העמותה הישראלית לתרבות קולינרית.

טלי יטיב, מנכ"לית ובעלים 'ספיריט הפקות עולם' אומרת: "זה לא עוד טיול. זו חוויה תרבותית עמוקה שמביאה את פרובאנס אל הצלחת ואל הלב. אנחנו מאמינים שתוכן אמיתי טמון במפגש עם המקום, עם האנשים ועם עצמך. ודוד קישקה הוא השותף המושלם למסע כזה."

צילום: אחיקם בן יוסף

מאמרים נוספים
שתפו מאמר זה:
דילוג לתוכן