בנסיעתא
דשמיא

ותוליכנו לשלום

תיירות ולייף סטייל לציבור הדתי

"זה הזמן לטאייוואן"?

משרד התיירות של טאיוואן (TTB) פרסם היום הודעה שמעוררת בקרב אנשי ענף התיירות נוסטלגיה לימים אחרים. המשרד פרסם נתונים על מספר התיירים אשר נכנסו לטאייוואן בשנת 2019, שמספרם עלה ב 12.4%. מדובר במגמה שממשיכה לעלות כבר שנה רביעית ברציפות. 

הסמל של התיירות לטאייוון הוא דב שחור. העולם רגיל למצב שדובים ישנים בעונת החורף, ומתעוררים לפעילות לקראת האביב והקיץ. למרות השיתוק הנוכחי בענף התיירות, באופן כללי נראה שטאיוואן הפכה ליעד נגיש מאי פעם לישראלים שרוצים לטייל בה. ביריד התיירות IMTM שנערך לאחרונה בתל אביב הפעילה טאייוואן את אחד הדוכנים הגדולים ביותר.

ד"ר טראסט לין, מנכ"ל הסניף הסינגפורי של משרד התיירות של טאיוואן, האחראי גם על השוק הישראלי, אמר: "עם קצב גידול דו ספרתי במספר התיירים הישראלים הנכנסים לטאיוואן מזה שנה רביעית ברציפות, וביקורים של מספר מפורסמים כדוגמת נטלי דדון ובר זומר, הופכת טאיוואן להיות יעד ידוע ומבוקש בקרב ישראלים בכל הגילאים. שנת 2020 היא שנת התיירות ההררית, שנה שבה נתמקד ונשווק את יופיים של חמשת המחוזות ההרריים בטאיוואן עם 24 חבילות ייחודיות המותאמות לפעילויות באזורים ההרריים, צעד אשר ימשוך מטיילים ישראלים רבים שאוהבים טבע והרפתקאות."

העליה בתיירות מישראל מוסברת בשיווק אקטיבי ברשתות החברתיות, סיורי עיתונאים שמעלים את טאייוואן למרכז תשומת הלב הציבורית, קיום אירועי תיירות ועוד. בנוסף, משרד התיירות הטאייוואני מפרסם פרוספקטים ומפות גם בשפה העברית, על מנת להנגיש את הידע אודות טייוואן במגוון תחומים החל מתרבות ועד קולינריה ונופים.

היצע החבילות לטאיוואן הן למטייל העצמאי והן למטיילים בטיולים מאורגנים גדל משנה לשנה. בין הסוכנויות התיירות המציעות חבילות לטאיוואן: איילה נסיעות, אקו טורס, אשת טורס, בריזה, החברה הגיאוגרפית, כרמל תיירות, סניור, פגסוס, פלייאיסט, שביל הדרקון ועוד. מספר זה עוד צפוי לגדול בשנת 2020, כתוצאה מעלייה בביקוש לטיולים בטאיוואן בקרב הקהל הישראלי הרוצה לחקור ולגלות יעדים חדשים באסיה.

 

מאמרים נוספים
שתפו מאמר זה:
דילוג לתוכן