חברת טל תעופה מונתה לנציג, משרד התיירות של דובאי בישראל. טל תעופה תרחיב את מגוון אפשרויות התיירות בדובאי' ותמצב את דובאי כעיר גלובאלית המקדמת בברכה תיירים מישראל ומכל העולם.
בהסכם שנחתם בימים האחרונים סוכם בין משרד התיירות של דובאי להנהלת טל תעופה על שיתוף פעולה במסגרתו תקדם טל תעופה את היעד ותפעל בין לקוחותיה, סוכני הנסיעות ומארגני הטיולים על מנת להציג ממבחר הצעות הנופש שיש לדובאי להציע.
בין הערכים שיונגשו לקהל הישראלי: גלובאליות, אופטימיות והשראה. עמודי התווך שבהם מתגאה דובאי כוללים מרכזי קניות מגוונים, מלונות ומתקני אירוח, תרבות אומנות ומורשת, בידור למשפחות, גסטרונומיה, חופי ים, פעילות אתגרית, טבע וסביבה ומתקנים מודרניים לארוח כנסים וארועים רבי משתתפים.
טל תעופה מתמחה בייצוג חברות תעופה ומשרדי תיירות והיא מייצגת בין השאר את אתיופייאן איירליינס, אייר אירופה, אייר בלטיק, בנגקוק אייר, סייפרוס אירוויס ועוד. במסגרת הסכמי אברהם יצרה טל תעופה קשר עם חברות תעופה מהעולם הערבי ולאחר מכרז נבחרה לנציגה בישראל של גאלף אייר – חברת התעופה הלאומית של בחריין.