בנסיעתא
דשמיא

ותוליכנו לשלום

תיירות ולייף סטייל לציבור הדתי

תאילנד פותחת מחדש יעדים נוספים

לשכת התיירות של תאילנד בישראל מודיעה על פתיחה מחדש את קו סאמוי, קופנגן, לתיירים מכל מדינות העולם. זאת, במסגרת תוכנית "ארגז החול" (Sandbox) שמחייבת את התיירים לשהות בשבעת הימים הראשונים במחוז נבחר אחד, ואחריהם להמשיך לטייל חופשי בכל המדינה.

בנוסף לאי פוקט שנשאר פתוח ברציפות מאז יולי אשתקד, ייפתחו מחדש ביום שלישי השבוע (11.1.21) גם האיים: קוסאמוי, קופנגן וקוטאו, מחוז קראבי (כולל האי קופיפי), ומחוז פאנג-נגה (בו נמצאים איי ג'יימס בונד).

הכניסה לתאילנד תאושר למחוסנים בשתי מנות לפחות, מחלימים שחוסנו במנה אחת לפחות, ולילדים לא מחוסנים המלווים על ידי הוריהם המחוסנים. לפני הנסיעה יש להגיש באמצעות האינטרנט בקשה לויזה, הכוללת שליחת תעודת מתחסן (או אישור החלמה והתחסנות), שובר הזמנה מראש ל-7 לילות במלון מאושר, ביטוח המכסה סיכוני קורונה, וכן הזמנות לשתי בדיקות PCR במהלך השהות.

ניתן להיעזר בסוכני נסיעות המציעים שירות של טיפול באשרת הכניסה לנוסעים לתאילנד.

דב קלמן, נציג לשכת התיירות של תאילנד בישראל, אומר: "פתיחתם מחדש של איזורי התיירות האהובים במיוחד על ישראלים, היא בשורה משמחת עבור כל אוהבי תאילנד וכל מי שרוצה ליהנות מחופשה בחופים ובאיים המרהיבים במדינה בחודשי החורף והאביב. כשבישראל ובאירופה קר וגשום, בתאילנד מזג האוויר חם ונעים, ואידיאלי לחופשה קיצית מפנקת. זו גם הזדמנות ליהנות מהמחירים הזולים במיוחד בדרום תאילנד, ומטיסות אל על הישירות לנמל התעופה הבינלאומי של האי פוקט".

מאמרים נוספים
שתפו מאמר זה:
דילוג לתוכן