בנסיעתא
דשמיא

ותוליכנו לשלום

תיירות ולייף סטייל לציבור הדתי

ספרד ממשיכה לקבל ישראלים

ספרד הודיעה בסוף השבוע כי תמשיך לקבל ולאפשר כניסת תיירים מחוסנים מישראל, למרות שמדינות אירופאיות אחרות סגרו שעריהן בפני ישראלים בשבוע שעבר. התיירים מישראל אשר יהיו מחוסנים בכל מנות החיסון של פייזר, ואשר יציגו תו ירוק שהונפק על ידי משרד הבריאות הישראלי, רשאים להמשיך ולהגיע לטייל בספרד.

במקביל, חברת התעופה הספרדית אייר אירופה הודיעה על הגדלת תדירות הטיסות לישראל. באמצע חודש ספטמבר תתחיל אייר אירופה להפעיל 3 טיסות שבועיות בין תל אביב ומדריד ברחאס (MAD) במטוסי בואינג 737. מחיר כרטיס טיסה החל מ- 199$ לאדם. עד לפני 3 שנים הפעילה איר אירופה גם קו טיסה לאילת, אך הוא בוטל עקב הפסדים, ובלי קשר לקורונה.

אייר אירופה מציעה לישראלים גם טיסות המשך לאיים הבלאריים, פלמה דה מיורקה, האיים הקנריים, וטיסות פנימיות בתוך ספרד. בנוסף, היא מפעילה גם קוי טיסה ליעדים שונים בדרום אמריקה במטוסי דרימליינר 787, שרובם ממריאים בשעות נוחות לנוחתים מישראל.

נציגת המכירות (GSA) של איר אירופה בישראל היא חברת 'טל תעופה' בבעלות גדעון טהלר.

 

מאמרים נוספים
שתפו מאמר זה:
דילוג לתוכן