רשת וופל בר ממשיכה להתרחב עם פתיחה מחודשת של סניף רמות תחת הנהלה חדשה, המביאה עמה רוח רעננה וסטנדרטים חדשים של מצוינות. הסניף המחודש מציג מחדש את החזון המקורי שהפך את וופל בר לשם דבר, תוך הקפדה בלתי מתפשרת על איכות, שירות וחוויית לקוח , ועל כשרות מהודרת בהשגחת הרב רובין.
בעלי הרשת שמו להם למטרה להפוך כל ביקור בסניף לחוויה קולינרית מושלמת, תוך מחיקת כל זכר לרושם שנותר מהעבר. "הבנו שהיה צורך בשינוי מהותי ומשמעותי, החזרנו אלינו את הסניף ולקחנו על עצמנו משימה לא פשוטה – להחזיר את האמון של הלקוחות ולהוכיח שוופל בר רמות יכול וצריך להיות מקום שנעים לחזור אליו שוב ושוב".
השינוים ניכרים בתחומים רבים: שירות מסביר פנים ומקצועי, תפריט מחודש המשלב מנות אהובות לצד חידושים מרעננים, הקפדה על ניקיון וסביבת אכילה נעימה, ומעל הכל – טעם משובח .
הנהלת הרשת, בשיתוף עם מוטי זילבר בעל מסעדת "מיסטר ברודווי" בניו יורק וחברת "משקל" הירושלמית, משקיעה משאבים רבים בהכשרת צוות מקצועי ואדיב, בבקרת איכות קפדנית ובשדרוג חווית הלקוח בכל היבט אפשרי. "הלקוחות מרגישים את ההבדל מהרגע שהם נכנסים" אומרים בהנהלה. "אנחנו מקבלים תגובות נלהבות מלקוחות ותיקים שחוזרים אלינו לאחר תקופת היעדרות, ונדהמים מהשינוי המבורך".
וופל בר החל את דרכו ב-1999 כבית קפה קטן במושבה הגרמנית בירושלים, וממשיך להתפתח ולהציע חוויה קולינרית מגוונת. התפריט העשיר כולל מבחר מנות ראשונות מקוריות, פסטות ופיצות ביתיות, מנות דגים ועיקריות מפתיעות, לצד תפריט הקינוחים המיתולוגי שהתרחב והשתדרג. כולם מיוצרים מחומרי גלם טריים ואיכותיים במיוחד. הקבוצה מתכננת המשך התרחבות משמעותית במהלך 2025-2026 עם הקמת 4 סניפים חדשים, תוך שמירה על הסטנדרטים הגבוהים והקפדה על חווית לקוח מושלמת בכל סניף. "הסניף המחודש מייצג את החזון העדכני שלנו," מדגישים בהנהלת הרשת. "זו לא רק מסעדה חדשה – זו הבטחה חדשה ללקוחותינו".
זכיינים בעלי תודעת שירות גבוהה, יכולים להצטרף למשפחת וופל בר המתרחבת ולקחת חלק בסיפור ההצלחה המתמשך.