מסעדת הפאלאס במלון וולדורף אסטוריה פותחת את הקיץ באווירה חדשנית וקלילה. שף איציק מזרחי ברק וצוות המלון עמלו על השינוי מהתפריט עד הצלחות, ממדי המלצרים, המוסיקה במקום, האווירה והעיצוב. הכל במטרה ליצור במקום אוירה חמימה וחדשנית תוך שמירה קפדנית ודקדקנית על האיכות והיוקרה המאפיינת את מלונות וולדורף אסטוריה.

את התפריט החדש  לפאלאס בנה השף הראשי של המלון, איציק מזרחי ברק, עם מנות איכותיות ומוקפדות מהמטבח הים תיכוני במחווה לשורשיו הירושלמים ולבית אימו.

התפריט בפאלאס מתאפיין במנות ירושלמיות העושות שימוש בחומרי גלם ודגש על תוצרת מקומית דוגמת ירקות שורש ותבלינים אותם רקח שף המלון איציק מזרחי ברק. התפריט החדש משלב את כל הטעמים הריחות והאווירה שחווה השף מביתו (אורפלי חלבי), סביבתו והאנשים שגדל איתם בירושלים שהיוו לו השראה.  שף איציק מזרחי ברק, דור תשיעי בירושלים,  סבו, יצחק מזרחי, היה ממקימי שוק מחנה יהודה. לשף מזרחי ברק ניסיון קולינרי עשיר מהארץ ומהעולם, והוא כיהן כשף ראשי במלונות יוקרה מהמובילים בישראל ובקייטרינג היוקרתי של פול אסנהיים.

במסגרת השתלמויותיו נסע פעמים רבות לרחבי ארצות הברית, יפן, והונג קונג והשתלם במיטב המסעדות מתוך רצון ושאיפה ללמוד, להתחדש ולרכוש ידע נוסף. בין השאר שף איציק ברק עבר השתלמויות בניו יורק במסעדות Daniel Boulud, ו Le Bernardin , Per –Se של תומס קלר, L’Atelier de Joel Robuchon , לנדמרק מנדרין בפריז ובהונג קונג, ב"שנגרילה" בפריז ובנוסף גם במלון Hilton Tokyo Conrad במסעדת השף של גורדון רמזי.

מנכ"ל וולדורף אסטוריה, אבנר און אומר: "אלה המבקשים להתענג על חוויית אוכל יוצאת דופן, אם למפגש רומנטי או סעודה חברתית, ימצאו בפאלאס חוויה ירושלמית מיוחדת ואיכותית. השף איציק מזרחי ברק הצליח להביא את כל הטוב מהבית במגוון מנות נהדרות ובמבחר גסטרונומי מיוחד. האוירה החמימה בשילוב עם איכות השירות, הכלים וההגשה מבטיחים לבאים חוויה בלתי נשכחת".

שף איציק מזרחי ברק מוסיף: "אני נרגש לפתוח את הפאלאס במחווה לבית שלי ולעיר הבירה ירושלים. הניחוחות, הטעמים, התבלינים והמאכלים שעליהם גדלתי הם אלה שהובילו אותי ליצירת תפריט חדשני וטוב כל כך. אני מזמין את כל עם ישראל להגיע ולהתנסות בחוויה ייחודית"

צילום אסף קרלה

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
דילוג לתוכן