לרגל חג האהבה, השף איציק מזרחי ברק יצר למסעדת הפאלאס במלון וולדורף אסטוריה, תפריט רומנטי במיוחד עם מנות איכותיות ומוקפדות מהמטבח הים תיכוני הירושלמי. האווירה היוקרתית, האינטימית והחמימה של מסעדת הפאלאס, בשילוב השירות האדיב, הכלים, העיצוב, האווירה והמוסיקה במקום, מעניקים חוויה רומנטית מושלמת, בנוסף לאוכל המצוין.

התפריט המיוחד לט"ו באב כולל: קובנייא דג ים, עלי חסה פריכים ואיולי לימון, מז'וז'ים ברבוניות מחותנים, אריסה זיתי קלמטה ורוטב פלפלים, טורטליני במילוי ערמונים ברוטב חלב קוקוס ופטריות, חזה ברווז צלוי, תמרים ממולאות בקונפי שוק ברווז, בטטה מקורמלת, עלי תרד פריכים, ציר ענבים ורכז רימונים, קינוח שוקולד, ושני קוקטיילים מיוחדים לבחירה שנרקחו לטובת חג האהבה: Bouquet/ Harmony/ Midnight Express

המלון בכשרות רבנות ירושלים, השגחה ברמת גלאט בפיקוח הרב אלישיב נפחא. בשרים ועופות בכשרות עדה חרדית, בד"ץ הרב רובין, בד"ץ קהילות, בד"ץ שארית ישראל. פירות וירקות, לשמיטה חמורה, בד"ץ העדה החדרית הרב אפרתי, ירקות עלים ברמת גוש קטיף ונשטפים בחומר כהלכה. על שאר הפרודוקטים הינם עד"ח, רובין, לנדא, שארית ישראל וחתם סופר. שמירת שבת כהלכתה כנהוג בנהלי מהדרין. בישול ישראל לדעת הרמ"א. הירקות בשמיטה לחומרה, בדץ העדה החרדית, הרב אפרתי.

התפריט החגיגי המיחד לט"ו באב יוגש במהלך ימי שבוע חג האהבה בין התאריכים 7/8 עד 11/8 מורכב מחמש מנות חלוקה זוגיות ו-2 כוסות קוקטיילים לבחירה בעלות של 325 ₪ לסועד. בנוסף לתפריט החגיגי, יוכלו הסועדים ליהנות בפאלאס גם ממנות התפריט החדש שהושק לאחרונה הכולל מגוון רחב של מנות ראשונות ועיקריות. לחובבי האלכוהול והמשקאות, מציעה מסעדת הפאלאס סדרת קוקטיילים חדשים ומרעננים שנרקחו והורכבו ע"י המיקסולוגים של המלון בהתאמה למנות השונות ולאווירת הקיץ הישראלי.

התפריט בפאלאס מתאפיין במנות ירושלמיות העושות שימוש בחומרי גלם ודגש על תוצרת מקומית דוגמת ירקות שורש ותבלינים אותם רקח שף המלון איציק מזרחי ברק. התפריט החדש של הפאלאס משלב את כל הטעמים הריחות והאווירה שחווה השף מביתו (אורפלי חלבי), סביבתו והאנשים שגדל איתם בירושלים שהיוו לו השראה.  שף איציק מזרחי ברק, דור תשיעי בירושלים,  סבו, יצחק מזרחי (המכונה זכי המוכתר של שכונת נחלת שבעה), היה ממקימי שוק מחנה יהודה המפורסם. לשף מזרחי ברק  ניסיון קולינרי עשיר מהארץ ומהעולם. כיהן כשף ראשי במלונות יוקרה מהמובילים בישראל במשך שנים רבות ובקייטרינג היוקרתי של פול אסנהיים.

מנכ"ל וולדורף אסטוריה, אבנר און אומר: "אנו מזמינים אתכם ואתכן לחגוג את חג האהבה דרך חווית אוכל ירושלמית מיוחדת, איכותית ויוצאת דופן, עם תפריט שהורכב בייחוד לחג האוהבים", "שף איציק מזרחי ברק הצליח להביא את כל הטוב מהבית במגוון מנות נהדרות ובמבחר גסטרונומי מיוחד. האוירה החמימה בשילוב עם איכות השירות, הכלים וההגשה מבטיחים לבאים חוויה בלתי נשכחת", הוא מסיים.

שף איציק מזרחי ברק מציין: "אני נרגש לבשר לקהל הרחב על תפריט שמסעדת הפאלאס מציעה לכבוד ט"ו באב. יצרתי עבורכם מנות המותאמות לאווירת החג וכמחווה אדירה לבית שלי ולעיר הבירה ירושלים. הניחוחות, הטעמים, התבלינים והמאכלים שעליהם גדלתי, מזרח ומערב, הם אלה שהובילו את הקו המנחה שלי ביצירת כל מנה ומנה. אני מזמין את כל עם ישראל להגיע ולהתנסות בחוויה ייחודית".

מלון וולדורף אסטוריה נבנה על יסודותיו של מלון היוקרה המפורסם- מלון פאלאס בירושלים ונחשב לפרויקט המלונאי היקר ביותר בישראל עם עלות השקעה של כ- 150 מיליון דולר. במלון, אשר הינו מלון היוקרה הבינלאומי היחידי בירושלים, 226 חדרים, מתוכם 29 סוויטות, אולם נשפים מפואר, חדרי ישיבות משוכללים, מסעדות גורמה, חדר כושר, ספא יוקרתי ורמת שירות ויוקרה שטרם נראתה בישראל.

צילום: אורטל חזן

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
דילוג לתוכן