בנסיעתא
דשמיא

ותוליכנו לשלום

תיירות ולייף סטייל לציבור הדתי

ארקיע משתתפת גם באליפות אירופה בכדורסל

חברת 'ארקיע' בשיתוף איסתא ספורט נערכו בזריזות להפעיל טיסה מיוחדת לריגה, למשחק שמינית הגמר ביורובאסקט של אליפות אירופה בהשתתפות נבחרת ישראל. זאת לאחר שנבחרת ישראל בכדורסל רשמה אמש הישג היסטורי בניצחון על נבחרת בלגיה, שהבטיח את מקומה בשמינית הגמר של אליפות אירופה.

בתוך פחות מ־24 שעות חל זינוק של מאות אחוזים בביקוש מצד אלפי אוהדים ישראלים לטוס לריגה שבלטביה ולעודד את הנבחרת. לפיכך, חברת 'ארקיע' וקבוצת איסתא ספורט נרתמו להוציא טיסה מיוחדת עם חבילות ייעודיות לאוהדים. המטוס ימריא במוצאי השבת הקרובה, ויאפשר למאות אוהדים ישראלים להגיע ולהיות נוכחים במשחק שמינית הגמר ההיסטורי של נבחרת ישראל.

החבילות שמציעה איסתא ספורט כוללות: טיסות ישירות מישראל לריגה בטיסת 'ארקיע', שלושה לילות במלון בעיר, העברות משדה התעופה למלון ובחזרה, וכרטיס רשמי ליציע ישראל במשחק שמינית הגמר. מחיר החבילה עומד על 1,190 אירו לאדם בחדר זוגי.

עוז ברלוביץ', מנכ"ל 'ארקיע', אומר: "ארקיע גאה לקחת חלק ברגעים ההיסטוריים של הספורט הישראלי ולהוציא טיסת אוהדים מיוחדת לריגה בהמשך להישג המרגש של נבחרת ישראל בכדורסל. מיד לאחר הניצחון נרשם ביקוש אדיר מצד הקהל להיות שם ולעודד, ובעזרת שיתוף הפעולה עם איסתא ספורט אנו מאפשרים למאות אוהדים להגיע בקלות ובמהירות למשחק שמינית הגמר ולתמוך בנבחרת ברגעי השיא שלה."

עדו ווג, מנכ״ל קבוצת איסתא ספורט, אומר: ״ב־24 השעות האחרונות הוצפנו במאות שיחות מאוהדים שמבקשים להיות שם לצד הנבחרת במשחק ההיסטורי. הבנו שאין שום אפשרות ישירה אחרת להגיע לריגה בזמן הזה, ולכן לקחנו על עצמנו, יחד עם ארקיע, להרים מטוס ייעודי מהרגע להרגע, שיאפשר לאוהדים להיות שם ולתת לנבחרת את התמיכה שהיא זקוקה לה על המגרש״.

צילום: איגוד הכדורסל

 

 

מאמרים נוספים
שתפו מאמר זה:
דילוג לתוכן