בנסיעתא
דשמיא

ותוליכנו לשלום

תיירות ולייף סטייל לציבור הדתי

השקה מקסימה בבליסימה

רשת 'אופטיקה בליסימה' משיקה קולקציה חדשה של המותג פרידום Freedom. בעל הרשת, דוד לזר, הציג היום לתקשורת את הקולקציה החדשה בסניף הרשת בשכונת מונטפיורי בתל אביב.

פרידום זה מותג איטלקי ותיק, שאופטיקה בליסימה הינם היבואנים הבלעדיים שלו בישראל. המשקפיים מיוצרים באיטליה בעיצוב איטלקי ומחומרים איטלקיים. מדובר בעיקר במשקפי שמש יוקרתיים עם טאץ' איטלקי שמאופיין בקוים טרנדיים קלאסיים. חומרי הגלם הם פלסטיק משובח או מתכת. במסגרתם עדשות פולרואיד המותאמות לאקלים הישראלי עם שמש חזקה. המסגרות מגיעות בשלל צבעים ססגוניים, ועם מגוון גדול של מסגרות גדולות או קטנות, מרובעות או מעוגלות.

הקולקציה כולל מגוון גדול של משקפיים לגברים, לנשים, ולנוער.

בנוסף, קולקציית פרידום כוללת גם מסגרות למשקפי ראייה מחומר TR90. מדובר במסגרות פלסטיק או ברזל שהן קלות ביותר, הן אינן מכבידות על הפנים אף לאחר שמצמידים להן עדשות. גם מסגרות אלה מוצעים בהרבה צבעים וגדלים.

הסניף של אופטיקה בליסימה בשכונת מונטפיורי הוא האחרון שנפתח ברשת, שכיום כוללת כבר 5 סניפים. בתל אביב, ראשון לציון, בת ים, ונתניה. "פתחתי את הסניף בשביל הנפש" מכריז דוד לזר. "יש לי זיקה רגשית לשכונה כי כאן גדלו ההורים שלי. זה סניף קטן וקומפקטי, מותאם לצרכי האוכלוסיה פה. אנחנו משרתים פה קהל לקוחות מדהים. צעיר ומבין ענין. יודע מה הוא רוצה. הקהל מצוין". גם בסניף זה יש חדר לבדיקות עיניים והתאמות עדשות ראייה.

רשת אופטיקה בליסימה היא רשת משפחתית שכל אחד מסניפיה מנוהל בידי אחד מבניו של דוד לזר, עדי אורן ואביב, וגם נילי אחותו. מלבדם יש 22 עובדים ברשת. מלבד החנויות של הרשת, החברה עוסקה גם ביבוא ושיווק לחנויות אופטיקה בכל רחבי הארץ.

אוֹקְיָאלֵי Occhiali בליסימה!

דילוג לתוכן