הבראנץ' החדש בדן אכדיה ריזורט, בניצוחו של השף גולן ישראלי, מציע שולחן אירוח מרכזי עם מגוון מנות ראשונות, גבינות בוטיק איכותיות ומאפים בעבודת יד מהקונדיטוריה של הריזורט לצד תפריט עשיר של מנות עיקריות. הבראנץ' כולל גם: סלטים, ממרחים, דגים מלוחים, לחמים, עוגות ומאפים מהקונדיטוריה של הריזורט, ופירות העונה.
הבראנץ' של השף גולן ישראלי מתבסס על חומרי גלם איכותיים, כגון: שמן זית של משק אחיה, גבינות של משק ברקנית, טונה ואנשובי של אורטיז
בין המנות העיקריות המוצעות בבראנץ' של דן אכדיה ריזורט:
- מקושקשת עננים עם קרם פרש ואבוקדו על לחם מחמצת
- שקשוקה עגבניות עונתיות, חלה חרוכה, טחינה ובצל ירוק
- אגז בנדיקט קממבר, גרבלקס סלמון ורוטב הולנדייז על בריוש
- ביצת עין עם מגי, קלמטה ועלים ירוקים על רושטי
- מאפה עלים מדופדף של ירוקים וגבינה
- וופל בלגי עם קרם שנטלי מייפל ושוקולד
- ברד פודינג קינמון, בריוש וחלה שנאפו יחדיו בקרם אנגלז וגלידה
הבראנץ' החדש בדן אכדיה ריזורט הרצליה מוגש במסעדת קסטל ביום שישי בלבד, בין השעות: 9:00-12:30. עלות הבראנץ' הינה 210 ₪ לאורחי חוץ ו-180 ₪ לאורחי מועדון e-dan של מלונות דן
להזמנת מקום בבראנץ' של דן אכדיה ריזורט: https://tabitisrael.co.il/%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%A0%D7%AA-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D/create-reservation?step=search&orgId=5f845c9f56405c94b9df6e15&locale=he-IL&source=website&type=future_reservation
צילום גולן ישראלי