בנסיעתא
דשמיא

ותוליכנו לשלום

תיירות ולייף סטייל לציבור הדתי

פתאל משתלבים במיזם בינלאומי למען בעלי מוגבלויות

תוכן עניינים

רשת מלונות פתאל תאיר גם השנה בתי מלון נבחרים בצבע סגול, לכבוד היום הבינלאומי לזכויות אנשים עם מוגבלות, למען נפגעי פוסט טראומה ולמתמודדים עם מוגבלויות שקופות.

ה-3 בדצמבר הינו היום הבינלאומי לשוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות. מאות רשויות מקומיות וממשלתיות, בתי חולים ומוסדות אקדמיה, מסחר ותרבות וביניהם מלונות נבחרים מרשת פתאל יוארו בסגול על מנת להעביר להם מסר: "אתם לא שקופים, אתם לא לבד".

בישראל חיים כ-1.6 מיליון אנשים עם מוגבלויות, חלקם עם מוגבלויות שקופות וחלקם נפגעי פוסט טראומה שסוחבים מאבק יומיומי שלא תמיד נראה לעין. מאז ה-7.10 הוכרו עוד כ-100,000 חיילים ואזרחים כנכים ונפגעי פעולות איבה, לפחות מחציתם עם פציעה שקופה.

רשת מלונות פתאל מגלה אחריות ומעורבות בקהילה למען עתיד טוב יותר ורואה בשילוב אנשים עם מוגבלויות חלק בלתי נפרד מסדר היום של החברה, מיום הקמתה. בתי המלון של הרשת בארץ ובעולם מעסיקים עובדים בעלי צרכים מיוחדים בתפקידים מגוונים, מכאן החיבור למיזם 'לילה סגול' הוא אך טבעי. במסגרת זו, רשת מלונות פתאל בחרה במלון לאונרדו פלאזה ירושלים, מלון לאונרדו בוטיק ירושלים, מלון לאונרדו ירושלים, מלון הרודס ים המלח, מלון לאונרדו קלאב ים המלח ומלון לאונרדו קלאב טבריה שיוארו בסגול, למען העלאת המודעות.

כמו כן, רשת מלונות פתאל משתתפת בפרויקט 'שווים בתעסוקה', במסגרתו, מזמינה אנשים עם מוגבלויות לקורסי הכשרה יעודים במלונות פתאל עם עבודה מובטחת למסיימים. הקורסים, בתחום הבישול ובתחום המכירות והשירות, משלבים לימודים תיאורטיים והתמחות מעשית ואנו גאים לבשר כי כל התלמידים אשר נרשמו לקורסים האחרונים, סיימו בהצלחה וכבר נטמעו בבתי המלון השונים.

אסף פתאל ונדב פתאל, מנכ"לים משותפים ברשת מלונות פתאל: "יוזמת 'לילה סגול' מבטאת ערכים עמוקים כגון שוויון, הכלה ומעורבות חברתית - ערכים המנחים אותנו מאז הקמת רשת מלונות פתאל ועד היום. אנו רואים בשילוב אנשים עם מוגבלויות אחריות חברתית מהותית ולא מחווה חד פעמית. זו דרך חיים וערך יסוד בתרבות הארגונית שלנו.

במלונות הרשת בארץ ובעולם אנו מיישמים זאת הלכה למעשה, ומשלבים עובדים עם מוגבלויות במגוון רחב של תפקידים, מתוך אמונה ביכולותיהם, בחוזקותיהם ובתרומתם האדירה לקהילה הארגונית. גדלנו כרשת שמאמינה באדם, וביכולתו של כל אדם לתרום, להתפתח ולהיות חלק מקהילה אחת מגובשת. אנו גאים לקחת חלק ביוזמה החשובה הזו, המחזקת את הערבות ההדדית ואת החיבור בין אנשים בכל קשת החברה הישראלית".

 

דילוג לתוכן