בסוף השבוע יתקיים בעין גדי פסטיבל הגרוב השני. זו הזדמנות להכיר את קהילת קיבוץ עין גדי ולהנות מהופעות, הצגות, סדנאות לכל המשפחה, סרטים, שישי שוק וסיורים.
ביום חמישי 16/12 אחר הצהריים יפעלו ברחבת הדשא המרכזי של מלון עין גדי לרגלי עץ הבאוב סדנאות אינדיגו ויצירה מחומרים טבעיים, ובערב יוקרנו שם סרטי מוזיקה. לאחר מכן מופעים של שי צברי ושל מקהלה מקומית, שיסתיימו במסיבת דיג'יי.
ביום שישי בבוקר יתקיימו סיורים מודרכים בגן הבוטני שבין הבתים והשבילים של קיבות עין גדי. בנוסף, ניתן לצאת לסיורים בתשלום סיורים בנחל דוד. בצהריים יערך שוק שישי של דוכני אוכל מתוצרת תושבי הקיבוץ, ולצידם גם דוכנים למכירות יצירות אומנות של הקיבוץ. אחר הצהריים יהיו הפעלות לילדים, וסדנאות לילדים ולמבוגרים של מקרמה, יצירה על אבנים, בקצב התיפוף. בערב תתקייים מסיבת קבלת שבת עם הרכב בינ"ה.
ההשתתפות בפסטיבל ללא עלות.
ניר ונגר, ראש מועצה אזורית תמר ים המלח אומר: "מוא"ז תמר ממשיכה לחבר את עולם התרבות, התיירות והתוכן לבילוי במרחב ים המלח. שמחים לקיים בפעם השניה את פסטיבל הגרוב בעין גדי. זהו עוד נדבך בעולם הפסטיבלים המתרחשים במרחב המופלא של החיבור בין הים, המדבר וההר".
לפרטים אודות אפשרויות הלינה באזור: https://deadsea.co.il/accommodations