ארנסט המינגוויי כתב בביוגרפיה שלו ש"פריז היא פסטיבל נודד". חברת התעופה ארקיע מציעה לנו מעכשיו להצטרף לפסטיבל הנודד, ולטוס לפריז. ארקיע מצרפת את עיר האורות למפת היעדים שלה בעולם. החל מ- 13 לנובמבר תפעיל ארקיע 3 טיסות שבועיות לפריז CDG בימים ראשון, רביעי, וחמישי. המראות מנתב"ג בשעה 4 אחה"צ, ומפריז בשעה 11 לפני הצהריים.
זו עוד בשורה טובה לנוסעים הישראלים, לאור ביטולי הטיסות מצד רוב החברות הזרות לארץ. לעומתם, ארקיע מגבירה את הפריסה ומציעה לוח טיסות יציב, מגוון ואמין לסתיו הקרוב.
פריז מצטרפת ליעדים האחרים של ארקיע- וינה ומילאנו 4 טיסות שבועיות. בודפשט – 5 טיסות שבועיות. רומא – 6 טיסות שבועיות עם קונקשנים לטיסות המשך לצפון ודרום אמריקה. פראג וטביליסי – 3 טיסות שבועיות. בנוסף, ארקיע מפעיל טיסות יומיות לאתונה, לרנקה, דובאי ובטומי (לפעמים אף שתי טיסות יומיות).
עכשיו עם צי של 8 מטוסים ומחויבות מלאה ללקוחות, ארקיע מבטיחה לנו לטוס בראש שקט ובביטחון מלא.
עינת יונגר כרמלי, סמנכלית שיווק ודיגיטל בארקיע, אומרת : "בזמן שהחברות הזרות מצמצמות את פעילותן, ארקיע נרתמת להציע לוח זמנים יציב וזמין, עם מבחר רחב של יעדים באירופה. כעת אין ספק שכדאי לטוס עם חברת תעופה ישראלית, המבינה את הצרכים של הנוסעים הישראלים ומציעה חוויית טיסה בטוחה ואמינה. צי המטוסים שלנו מוכן להטיס את לקוחותינו בבטחה לכל היעדים המרכזיים ולהחזיר אותם בראש שקט."