בנסיעתא
דשמיא

ותוליכנו לשלום

תיירות ולייף סטייל לציבור הדתי

חיבור לכל אמריקה עם ארקיע ו-JetBlue

חברת ארקיע חתמה על הסכם שיתוף תפעולי (Interline Agreement) עם ענקית התעופה האמריקאית JetBlue. ההסכם ביניהן מאפשר לנו לטוס בשתי החברות עם כרטיס אחד וברצף אחד, כאילו זו טיסה אחת ארוכה, גם אם בפועל אנו מחליפים מטוס וחברה באמצע. כך יתחברו טיסותיה הישירות של ארקיע לניו יורק עם עשרות יעדים מרכזיים ברשת של JetBlue.

משמעות ההסכם עבורנו היא כרטיס טיסה אחד לכל המסלול, וכבודה מתויגת עד היעד הסופי. בלי הטורח המייגע של איסוף הכבודה באמצע הנסיעה, סחיבתה ברחבי הטרמינלים ממטוס למטוס בחניות הביניים, וצ'ק אין נוסף לטיסת ההמשך. מעתה- נחיתה אחת, חיבור אחד, והעולם נפתח.

פעם, טיסה לארצות הברית הייתה סיפור פשוט: ניו יורק וחזרה. מי שרצה להמשיך ללוס אנג’לס, לבוסטון או לחוף טרופי בקריביים, נדרש למסע קטן בתוך המסע: עוד כרטיס טיסה, עוד בידוק, עוד המתנה ליד מסוע כבודה עקשן. עכשיו זה משתנה. נוסעי ארקיע כבר לא אוספים מזוודות בקונקשן.

ג'טבלו הינה החברה השישית בגודלה בארצות הברית, עם מפת יעדים ענקית שנפתחת בפנינו. היא מפעילה רשת מרשימה של טיסות בצפון אמריקה, אמריקה הלטינית והאיים הקריביים. עבור הנוסע הישראלי, זו לא רק שורה קטנה באותיות חוזה, אלא קיצור דרך משמעותי אל אמריקה האמיתית, זו שמעבר למנהטן.

ברשימת היעדים שאליהם ניתן יהיה להמשיך בטיסת קונקשן נמצאות כמה מהתחנות המבוקשות ביותר על ידי ישראלים: לוס אנג’לס, בוסטון, וושינגטון די.סי, אורלנדו, פורט לודרדייל שבאזור מיאמי – וגם קפיצה דרומה אל שמש וים: קנקון במקסיקו, יעדים בקוסטה ריקה, גואטמלה, והקריביים. בקיצור, לא רק ביזנס וקרובי משפחה, אלא גם חופשות, טבע, ודרכים צדדיות שהפכו פתאום לנגישות.

אבל גולת הכותרת של ההסכם אינה רק היעדים, אלא החוויה. הנוסעים ייהנו מתיוג הכבודה כבר בנתב״ג, עם משלוח ישיר עד היעד הסופי, וגם בדרך חזרה לישראל. בלי צורך לאסוף מזוודות בניו יורק, ובלי להתרוצץ עם מזוודות בין טרמינלים. בנוסף, ההסכם כולל הגנה מלאה במקרה של עיכובים או שינויים, כך שאם אחד המקטעים מתעכב, האחריות על חברות התעופה ולא על הנוסע.

זהו שילוב שמבטיח חיסכון בזמן, פחות כאבי ראש, ובעיקר שקט נפשי. מצרך נדיר בעולם הטיסות המודרני. בארקיע רואים במהלך הזה קפיצת מדרגה ברמת השירות, ואילו JetBlue  מקבלת גישה ישירה לקהל הישראלי. חתימה אחת, ושני לוחות טיסות מתחברים לכדי רשת אחת גדולה.

כי לפעמים, כל מה שצריך כדי להגיע רחוק זה חיבור טוב באמצע.

בתמונה משמאל לימין: עוז ברלוביץ’, מנכ”ל ארקיע, הסמנכ"ל דניאל שורז.

.

מאמרים נוספים

All You Need Is… Plov

בקומת הקרקע של בנין פנורמה ביפו, הרחק מרעש הטרנדים הקולינריים

שתפו מאמר זה:
דילוג לתוכן