בנסיעתא
דשמיא

ותוליכנו לשלום

תיירות ולייף סטייל לציבור הדתי

קולקציית עוגות חדשה לקראת החגים

לקראת חגי תשרי משיקה 'לה רושל פטיסייר' קולקציה של עוגות, קינוחים ומארזים חגיגיים שנועדו להפוך את שולחן החג לחגיגה מתוקה ומלאת טעמים.

החברה, המתמחה בקייטרינג ומגשי אירוח חלביים כשרים, פועלת כבר עשור בתחום האירוח, העוגות והקינוחים, וממשיכה להביא את עולם הפטיסרי הצרפתי אל המטבח הישראלי בשילובים מפתיעים ומעוררי השראה.

הקולקציה החדשה מציעה מגוון עוגות דבש, קינוחים ומארזים חגיגיים, כמו עוגות קלאסיות לצד עוגות מעולם הפטיסרי הצרפתי עם שילובים ייחודיים.

בין המנות המובחרות בקולקציה ניתן למצוא את המאפינס דבש ושקדים מקורמלים (20 יחידות, 174 ₪), עוגת שמרים עגולה עם קינמון וסוכר (92 ₪ ), עוגת עקיצת הדבורה המשלבת בצק שמרים ספוג בסירופ דבש, קרם וניל וציפוי שקדים מסוכרים (292 ₪ . בנוסף, מוצעים גם עוגות קראמבל תפוחים (עגולה 76 ₪ / פס 69 ₪), טארט פיצוחים (92 ₪), ועוגת מדוביק קלאסית עם שכבות דבש וקרם שמנת קטיפתי (326 ₪).

בין המארזים החגיגיים, ניתן למצוא את מארז המתנה המיוחד לשנה החדשה, הכולל עוגת קראמבל תפוחים, יין רוזה מיקב רובין, צנצנת דבש, סטיק דבש וזר פרחים מיובשים – מתנה מושלמת לחג שתוסיף מתיקות וטעם מיוחד לכל שולחן (174 ₪).

רותם בארי, השף קונדיטור והבעלים של 'לה רושל פטיסייר', מציין כי "ראש השנה הוא לא רק חג של תקווה לשנה חדשה ומתוקה, אלא גם הזדמנות לחגוג את המסורת עם טעמים מוכרים ושילובים חדשים. הקהל שלנו מצפה בכל שנה לקולקציות המיוחדות, ואנחנו שמחים להמשיך ולהעניק ללקוחותינו את חוויית החג דרך הקינוחים והמארזים שלנו, שמכילים את הטוב מכל עולמות הקולינריה."

'לה רושל פטיסייר', שהוקמה לפני עשור על ידי רותם בארי בהשראת עיירת החוף לה רושל בצרפת, ממשיכה להציע חוויה קולינרית ייחודית המשלבת בין מסורת למודרניות. הצבעים, הריחות, והטעמים של לה רושל הפכו להשראה שמלווה את החברה מאז ועד היום. בשנים האחרונות הרחיבה 'לה רושל' את פעילותה, ובשנה האחרונה אף רכשה את מפעל הפסטה 'מאמא פסטה' בהשקעה של כחצי מיליון ש"ח, מתוך כוונה להעשיר עוד יותר את ההיצע הקולינרי שלה.

צילומים: לירן מימון

 

מאמרים נוספים
שתפו מאמר זה:
דילוג לתוכן