רשת הגלידריות לג'נדה מציגה לראש השנה את סימני החג בגלידה. לצד מאכלי החג המסורתיים והקלאסיים מציעה לג'נדה טעמים חדשים של גלידת יוגורט בשילוב רימונים, תמרים וגלידת פאי תפוחים.
האג'נדה של לג'נדה היא לגלידה הכי איכותית וטרייה שיש ולכן בכל הסניפים שלהם מיוצרת הגלידה באופן יומיומי במקום. מעל ל-70 טעמים, הנעשים לפי הנוסחאות המסורתיות לג'ילטו איטלקי אמיתי ועם מיטב חומרי הגלם והפירות. לקראת ראש השנה מציגה לג'נדה: גלידת יוגורט תמרים – גלידה בטעם יוגורט בשילוב תמרים. גלידת פאי תפוחים – גלידת ביסקוטי עם קונפיטורת תפוחים ונגיעה של קינמון. מקפא יוגורט עזים ורימונים – שילוב של מקפא יוגורט עזים חמצמץ בשילוב מיץ רימונים סחוט טרי. על המקפא ניתן להוסיף תוספות לבחירה.
הג'לטו של לג'נדה מבוסס על טהרת השמנת, החלב הטרי ומגוון חומרי גלם המיובאים היישר מאיטליה. את הטעמים האגדיים הם יוצרים עם התוספות הכי הכי, כמו אגוזי לוז מפיאמונטה, פיסטוקים מעולים, טרפלס שמייצרים לבד ושוקולד 100% אמיתי. בסורבה משתמשים בפירות טריים או קפואים מאיכות מעולה והיוגורט הוא יוגורט טבעי.
אודות רשת לג'נדה: לדודו מינה ואורי פינקלשטיין, חברי ילדות מנהריה, היה חלום לפני 20 שנה להקים בארץ גלידריה איכותית. אחרי השתלמות ארוכה באיטליה הקימו ב2001 את גלידריית לג'נדה, שמונה היום 26 סניפי גלידריות לג'נדה ושני סניפי פרוטבר לשייקים בפריסה ארצית ביניהם סניפי הדגל בתל אביב שדרות רוטשילד, ברחוב דיזינגוף ובנמל יפו
צילום יערה גורדון