לקראת יום הברמן הבינלאומי ב24 לפברואר, חברת הקרוזים נורוויג'ן (NCL) מביאה את עולם הקוקטיילים שלה ישירות אלינו הביתה. אין צורך לחכות לחופשה כדי לחוות את טעם החופש, כי עם המתכונים המצורפים תוכלו להכין בביתכם קוקטיילים מרעננים שיחמיאו לכל אירוע.
הקוקטיילים משקפים את העשייה והחופש שמציעים הקרוזים. כך נוצר עולם שלם של טעמים וריחות, מעוררים ומפנקים, המוכנים לטפח חוויה נוספת מעבר לשיט. הצטרפו אלינו למסע של טעמים והחיים הטובים, ותתחברו לאושר שבים, מקומות אקזוטיים של טעמים וריחות הישר מסלון ביתכם.
הכלים שכל חובב קוקטיילים אוהב חייבים להיות כחלק מערכה קבועה שמאפשרת את הדיוק בכל רכיב ורכיב ליצירת טעם מושלם וכדי לחגוג את טעמי החופש ,הישר מאוקיינוס, אזורי הבריכה או הברים האלגנטיים שעל הסיפון יש להצטייד בראשונה בכלים הבאים:
שייקר נירוסטה הכולל מסננת מובנית וסוגר הרמטי – 750 מ"ל
ג'יגר – כוס מדידה כמויות למזיגה מדויקת של משקאות
מלקחיים לקרח – 16.5 ס"מ
כפית ערבוב – 20 ס"מ
מסננת לקוקטייל ספירלה – 14 ס"מ
מאדלר מקצועי ראש שטוח – 20.5 ס"מ
מתכון משקה מוחיטו אננס קוקוס אננס/ PINEAPPLE COCONUT MOJITO
רכיבים:
3 פרוסות של לימון ליים
0.5 OZ סירופ פשוט
1.25 OZ רום קוקוס
1 OZ מיץ אננס
קרח
6 עלי נענע
מערבבים
אופן ההכנה:
שמים את הפרוסות לימון עם הסירופ הפשוט ומוערכים אותם יחד.
מוסיפים להם את רום קוקוס, מיץ אננס, קרח ועלי נענע ומערבבים טוב טוב הכל.
מוסיפים סודה ומקשטים בפלח אננס ומעט עלי נענע.
מתכון לקוקטייל גליישר כחול | NCL – BLUE GLACIER
רכיבים:
0.5 oz מיץ לימון
0.25 מחית פסיפלורה
0.25 oz סירופ פשוט
0.25 oz ליקר טריפל שניות
0.5 oz וודקה
0.5 oz רום בקרדי ספייסד
0.5 oz וויסקי ג'יימסון אירי
מוסיפים קרח ומערבבים
שופכים לכוס קרח
מוסיפים סודה לימון ליין
מוסיפים מעט קירסאו כחול
ומקשטים בפלח לימון ותפוז
הוראות שימוש:
ממלאים כוס מלאה בקרח. מודדים ומוזגים את כל החומרים, למעט הקירסאו כחול והסודה. מנערים היטב. ואז מוזגים לכוס עם קרח טרי. למעלה עם סודה לימון-ליים והקירסאו כחול. לסיום מקשטים עם פלח תפוז.
מתכון SIDE CAR / SIDE CAR COCKTAIL
רכיבים:
0.75 oz מיץ לימון סחוט
0.75 oz קואנטרו ליקר תפוז
1.5 oz ברנדי
אופן ההכנה:
מרטיבים את הדופן החיצוני של הכוס עם מעט מיץ תפוזים ומגלגלים בסוכר.
בכוס מכניסים את כל הרכיבים, מערבבים ושופכים לכוס אחרת שיש בה קרח ומקשטים בקליפת תפוז.