בנסיעתא
דשמיא

ותוליכנו לשלום

תיירות ולייף סטייל לציבור הדתי

הפלגת הבכורה של 'נורוויג'יאן פרימה' תצא בשבוע הבא

חברת הקרוזים נורוויג'ן (NCL) קיבלה לאחרונה את הספינה החדשה שלה, 'נורוויג'יאן פרימה' ((Norwegian Prima, במספנת פינקאנטיירי (Fincantieri) בונציה. ב27 לאוגוסט היא עומדת לצאת להפלגת הבכורה.

ספינה זו היא הראשונה בסדרת 'פרימה' של NCL המיועדת לכלול בעתיד שש ספינות חדשות שיימסרו עד שנת 2027. נכחו באירוע  פרנק דל ריו, נשיא ומנכ"ל חברת ההחזקותNorwegian Cruise Line Holdings Ltd; הארי סומר, נשיא ומנכ"ל נורוויג'ן קרוז ליין; לואיג'י מאטראצו, המנהל הכללי של חטיבת ספינות הסוחר של מספנת פינקאנטיירי ועוד.

הספינה החדשה 'נורוויג'יאן פרימה' נועדה לארח 3,100 אורחים. אורכה 294 מטר, ומשקלה 142,500 טון. היא כוללת חללים פתוחים לרווחה, עיצוב מתחשב ומהמם, ומגוון חוויות  ראשונות מסוגן בתעשייה. היא מתהדרת להיות ספינת הקרוזים החדשה המרווחת ביותר בקטגוריות דומות, ומציעה את שטח הסיפון הנרחב ביותר וחדרי לינה מרווחים.  מגוון החוויות וההנאות הקולינריות  שלה כוללות את אולם האוכל היוקרתי הראשון של NCL באוויר הפתוח, ה-  Indulge Food Hall מסלול המירוצים הגדול בים והראשון מסוגו בן שלוש רמות ה-Prima Speedway, וגם The Drop, המגלשה היבשה הראשונה בעולם המציעה חווית צלילה בת 10 קומות, שמגיעה ליותר כוחות G מאשר מכונית מירוץ F1.

אטרקציות נוספות על סיפוניה: מתחם  Ocean Boulevard, בהיקף של 13,400 אלף מ"ר, הסובב  את כל הסיפון, ומאפשר  בכך לאורחים להתחבר לים בכל רגע נתון כולל גם סעודה באוויר הפתוח. "חוף ים אינפיניטי", המתגאה בשתי בריכות infinity  מדהימות' הממוקמות קרוב לגובה פני המים  ומאפשר לאורחים רגיעה אולטימטיבית  תוך צפייה במרחבי האוקיינוס ללא הפרעה. מתחם  Oceanwalk, הכולל שני גשרי זכוכית המאפשרים  לאורחים להרגיש כאילו הם הולכים באוויר מעל המים. מתחם האמנות ה-The Concourse, גן הפסלים החיצוני הראשון מסוגו בים עם שישה מיצבים שנוצרו על ידי אמן המתכת הבינלאומי אלכסנדר קריבושייב וקיר אמנותי, שעוצב על ידי האמן,  דיוויד הרבר.

'נורוויג'יאן פרימה' תהיה ספינת הקרוזים הגדולה הראשונה, שנטבלה באיסלנד, ותתחיל את מסע הבכורה שלה בשבוע הבא ב-27 באוגוסט 2022, מבירת איסלנד, רייקיאוויק ומשם לאמסטרדם. כוכבת הפופ העולמית קייטי פרי, המשמשת כ"סנדקית" 'נורוויג'יאן פרימה', תגשים את המסורת הימית ארוכת השנים, של השתתפות בטקס הענקת השם  הרשמי לספינה, וכן תערוך הופעה במהלך הטקס.

לאחר מסע הבכורה שלה, 'נורוויג'יאן פרימה' תפליג בסדרה של שמונה ימי מסע מאמסטרדם וקופנהגן ותציע לאורחים את ההזדמנות לחקור את צפון אירופה והפיורדים הנורבגיים. לאחר מכן היא תפליג במסלולי טיול באיים הקריביים עד מאי 2023. לאחר מכן היא תחזור לצפון אירופה

הארי סומר, נשיא ומנכ"ל נורוויג'ן קרוז ליין אמר: "היום אנו פותחים עידן חדש ומרגש בעולם שייט, כאשר אנו חוגגים את מסירתה של Norwegian Prima, הספינה הראשונה המיוחלת במחלקת פרימה החדשה והיוצאת דופן שלנו. היא עדות אמיתית לפילוסופיית 'הלקוח במקום הראשון' שלנו, כמו גם למחויבות שלנו לספק חוויות בלתי נשכחות העולות על הציפיות. אנו מודים לשותפים הנפלאים שלנו במספנת פינקאנטיירי, שהאומנות, המומחיות והמסירות שלהם עזרו ליצור  את 'נורוויג'יאן פרימה'. אנחנו ממש מצפים  כבר לארח  את אורחינו בספינה זו".

 

מאמרים נוספים
שתפו מאמר זה:
דילוג לתוכן