לראשונה בארץ: "יש לאן" – אפליקציית משחק ניווט ואתגר עצמאי לכל המשפחה לטיול ופעילויות באוויר ובמרחב הפתוח בעשרות אתרים ברחבי הארץ. מתאים במיוחד לתקופת הקורונה והחופש הגדול.
האפליקציה מאפשרת למשפחות לצאת לטיול עם ניווט עצמאי בעשרות אתרים בישראל. לאורך הדרך המטיילים מקבלים לטלפון הנייד משימות ושאלות מרתקות. משחק הניווט משלב אתגר, גיבוש משפחתי וכיף עם תוכן איכותי, ערכים וידיעת הארץ. האפליקציה קלה, פשוטה ונוחה לתפעול ואפילו משלבת משימות במציאות רבודה (AR) .
האפליקציה החדשה מציעה פתרון לשתי בעיות ומגבלות שכיחות. רובנו מעוניינים להימנע מאתרי תיירות הומי אדם ובתשלום ש"קורעים את הכיס". בנוסף, קיימים מסלולי טיול שאינם מתאימים לכל אחד ולכל גיל. הפתרון של "יש לאן": משלבים בטיול המשפחתי משחק ניווט מאתגר. כאשר יש מטרה, משימות וחידות, כל המשפחה נרתמת והאתגר והחוויה מתעצמים.
איך זה עובד? בוחרים מיקום באתר 'יש לאן'. למשל: יער להב בדרום, אילת, יפו העתיקה, זיכרון יעקב, מטולה ועוד. מזמינים בקליק, מקבלים למייל את ערכת הניווט 'עצמאיים בשטח', עם מפה להדפסה וברקוד לאפליקציה. משחק הניווט מוכן, ואפשר לצאת לדרך. משך המשחק כשעה וחצי. המחיר רק 160 שקלים
"יש לאן" היא חברה ישראלית שפיתחה פלטפורמה למשחקי ניווט סלולריים המיועדים לוועדי עובדים, חברות, נוער, בתי ספר ומשפחות. האפליקציה הזו מאפשרת לתפעל אירועי ניווט מגבשים עם עד מאות משתתפים.
מאז שהאפליקציה יצאה לשוק כבר ניווטו דרכה כ-200,000 איש ואלפי משפחות במגוון אתרים בכל רחבי הארץ.