מחרתיים יפתח באי קורפו מלון Domes of Corfu, שיהיה המלון השני באי המופעל ע"י רשת המלונות Domes Resorts. מדובר במלון אקסלוסיבי למשפחות ולזוגות, עם אוכל ברמה גבוהה. המלון במרחק 20 דקות נסיעה מנמל התעופה של קורפו.
במלון 233 חדרים וסוויטות עם פטיו או מרפסת פרטית. עיצוב הארכיטקטוני נעשה בהשראת הכיפות המפורסמות של רשת DOMES. בין הסוויטות פורחים עצי ג'קרנדה, ומכל פינה במלון רואים נופים מרהיבים. יש שם קונספט ייחודי לרשת דומס שנקרא Haute Living Selection, שכולל יחידות אירוח מפוארות במיוחד עם שירותי קונסייז' צמודים וטרקלן יוקרתי פתוח 24/7.
במלון 3 בריכות שחיה עם אזורים למבוגרים בלבד, ואזור ספא ובריאות. יש בו 4 מסעדות עם תחומי התמחות שונים, ו4 ברים.
תשומת לב מיוחדת מוקדשת לצרכים של משפחות עם ילדים. במלון יש מועדון ילדים Kiepos לפעוטות מגיל 4 חודשים עד גיל 12, לפי הסטנדרט הבריטי OFSTED. גם לבני הנוער יש מרחב פנאי שכולל אמצעי בידור מותאמים לצעירים, שבו יערכו אירועים מיוחדים.
לאורחים יוצעו סיורים באתרים העתיקים ואתרי מורשת של אונסקו, וגם הפלגות בחופי קורפו, לרבות מפרצים מבודדים. בנוסף, תוכניות ספורט ימי של צלילה, שייט קיאקים, וסקי מים.
למרות שהמלון שייך לרשת מלונות "כיפה" (Domes), עדיין אין בו שירותים מיוחדים לחובשי כיפות ושומרי כשרות. אבל הנהלת הרשת מוכנה להתגמש לקבוצות גדולות של ישראלים מהציבור הדתי.