פיצה דומינוס מוסיפה לתפריט שלה פיצה סציליאנית. פיצה זו עשויה מבצק מחמצת שהותפח במשך מספר שבועות.
הבצק הייחודי יוצר מרקם אוורירי, רך מבפנים וקריספי מבחוץ, המונע תחושת כבדות. הסיציליאנית עוברת אפייה על גבי רשת, ללא תבנית, עם נגיעות של חמאת שום בתחתית הפיצה. זאת ועוד, לטובת הפיצה החדשה, הרשת פיתחה רוטב עגבניות חדש, המותאם לבצק ולטעם הייחודי.
מדובר בפיצה עבה מהרגיל, המבוססת על הפיצה המסורתית (Sfincione) מפאלרמו שבסיציליה, עם שינויים קלים בהתאמה לחיך הישראלי. היא מוגשת בפרוסות מרובעות ומלבניות, במקום המשולשים המוכירם של פיצות רגילות.
לפיצה הסיציאלינית יש כשרות מהודרת של בד"צ "בית יוסף". היא כבר נמכרת בכל חנויות הרשת במחיר 74.90 שקלים. לכבוד ההשקה הטבה מיוחדת של שתי פיצות משפחתיות, סיציליאנית וקלאסית במחיר 60 שקלים בלבד.
ראוי לציין שלפני כשנה את פתחו בדומינוס גם את תת הרשת הכשרה "למהדרין", בהשגחה והכשר של בד"צ בית יוסף. הסניפים הכשרים של דומינו'ס פיצה נמצאים בפתח תקוה, אשדוד ועפולה. ובחודשים הקרובים עומדים להיפתח עוד סניפים כשרים נוספים.
יפעת גולדמן, סמנכ"ל שיווק דומינו'ס פיצה: "כרשת המובילה את תחום הפיצות בישראל, אנו עוקבים באדיקות אחר טרנדים ומגמות עולמיות תוך רצון לחדש ולספק מגוון של פיצות וטעמים לכל הקהלים. לאחר מבחני טעימה ותהליך פיתוח ממושך, החלטנו להשיק את הפיצה הסיצליאנית, עם החידושים האחרונים בתחום, לאחר שביצענו התאמות לחיך הישראלי. אנו נרגשים להשיק ללקוחותינו ולציבור הרחב פיצה עבה ייחודית, קריספית, אוורירית, שונה מכל מה שהכרתם עד כה כפיצה עבה בישראל. הפיצה הסיציליאנית שנפוצה ברחובות פלארמו, מבצק המחמצת האיכותי עם רוטב העגבניות המותאם לה במיוחד מעניקה חוויה ייחודית וטעימה במיוחד. אנו מזמינים את הציבור הרחב לבוא ולהתנסות".
צילום: דן פרץ