בנסיעתא
דשמיא

ותוליכנו לשלום

תיירות ולייף סטייל לציבור הדתי

מסעדת 'המוציא' מוציאה תפריט לט"ו באב

השף אבי לוי ממסעדת 'המוציא' מוציא תפריט ייחודי לכבוד ערב ט"ו באב. מסעדת 'המוציא' הירושלמית פועלת בכשרות המהודרת של בד"צ בית יוסף.

בכל ימות השנה מציגה המסעדה גישה קולינרית אותנטית עם תפריט צפון אפריקאי המתבטא בטעמים, ניחוחות וצבעים עזים ומגוונים תוך יצירת חוויה תרבותית שורשית הנשענת על מטבח אלג'ירי המסורתי, בשילוב אלמנטים ירושלמים מקומיים.
לכבוד ט"ו באב שיחול מחר, מציג אבי לוי מנת ספיישל: צלעות טלה (180/200 גר') על הגריל, המוגשות על ריזוטו פריקה (חיטה מעושנת) בבישול איטי, יחד עם קונפי עגבניות מיובשות, שום, טימין ואורגנו שבושלו יחד בבישול איטי בטמפרטורה נמוכה.

לסיום תוגש צלחת קינוחים, עם קינוחי הבית בעבודת יד של אמא מרים: כדורי יויו במילוי שקדים, סיגר פיסטוק, שבקייה ועוגת סולת בסירופ ורדים.

כתובת: רחוב יפו 113 ירושלים

מאמרים נוספים
שתפו מאמר זה:
דילוג לתוכן