בנסיעתא
דשמיא

ותוליכנו לשלום

תיירות ולייף סטייל לציבור הדתי

הקץ לשימורים- אפשר לאכול כשר בחו"ל כמו במלון 5 כוכבים בישראל

מיזם חדש יאפשר גם לתיירים שומרי כשרות ליהנות ממזנוני בופה עשירים שיוקמו במיוחד בשבילם בכל מקום בעולם. מעתה יש לנו אפשרות חדשה להיפרד מארוחות מאולתרות ב'חמגשיות', מקופסאות שימורים שהביאו מהארץ, מ-take away ממסעדות מקומיות.

מיזם תיירות חדש בשם "אייר שף air chef " , קם  במטרה לעשות מהפכה שתשים קץ לחוסר הנוחות הקיימת דווקא ברגעים בהם נוחות והנאה הן המטרה ולאפשר חלופה: חוויית נופש בחו"ל בדיוק כמו בבית מלון בארץ על ידי הקמת מזנוני אוכל עשירים, טריים וכשרים המותאמים לארוחות בוקר וערב בבית המלון במוקדי היעד של הנופשים או בכל מקום בו יש התארגנות קבוצתית של מינימום 30 אנשים. ההתארגנות יכולה להיות עצמאית, דרך סוכן הנסיעות או באמצעות "אייר שף air chef " שתוכל לסייע. המזנונים הכשרים יורכבו מחומרי גלם אשר את חלקם החברה מטיסה במיוחד מהארץ וחלקם נרכשים ביעד המבוקש, בו יבשל צוות אייר שף air chef ועליו יפקח משגיח כשרות. ניתן להתאים תפריטים מגוונים ואת סוג הכשרות על פי טעמה ורצונה של הקבוצה.

"בדומה לנופש במלונות הארץ, כך גם אוכלי הכשר בחו"ל יוכלו ליהנות מחופשה ללא טרטור", מסביר ניסים עקיבא, "כמו כל נופש אחר, הם יוכלו לקום בבוקר, להגיע לחדר האוכל שבמלון וליהנות ממזנון בוקר – בופה שופע ומרהיב ממש כמו בארץ- עשיר בגבינות, לחמים טריים סלטים, ביצים ומטעמים מגוונים כשרים. לאחר שיסיימו יוכלו לקחת lunch BOX  (בתיאום והזמנות מראש) עם כריכים ומטעמים כצידה לדרך ולצאת ליום הטיול. בערב, כשיחזרו למלון, ימתין להם (לבחירתם), מזנון ארוחת ערב בשרי טרי וכשר ובו בשר מגוון סוגי בשרים, עוף, דגים, תוספות, סלטים וקינוחים ואפילו אפשרויות לצמחוניים שביניהם, כדי שיסיימו את היום שבעים, מרוצים ומבלי שבזבזו זמן ואנרגיות על התארגנות מיותרת."

איך זה עובד? צוות "אייר שף air chef", שנמצא בתיאום מלא מול המלון, מגיע ליעד לפני הקבוצה, מכשיר חלק מהמטבח ודואג להקמת המזנונים הכשרים בחדר האוכל. הארוחות עוברות דגימות שוטפות במעבדות מובילות בחו"ל הסמוכות לאתרי הנופש. המחיר עבור 3 ארוחות בוקר ו-3 ארוחות ערב, בחופשה ממוצעת 3 לילות ו- 4 ימים עומד על פחות מ800 שקלים.

הרעיון נולד מתוך ניסיונו האישי של היזם, ניסים עקיבא, באחת החופשות שבהם הוא, וישראלים נוספים במקום היו טרודים סביב נושא האוכל ולא מצאו פתרון סביר. עם חזרתו לארץ, ערך סקרים מעמיקים והסיק כי זהו נושא המעסיק ישראלים רבים כמו גם תושבי חוץ המעוניינים באוכל כשר. כך, מתוך חזון השואף  לאפשר עוגן כשרות ושמירת זהות בכל מקום בעולם, נולדה "אייר שף air chef" המפיצה את השירות ביעדים נבחרים ברחבי העולם ובכל מקום לפי דרישה.

ניסים עקיבא, מייסד ומנכ"ל "אייר שף air chef" אומר:  "לאחר למידה משמעותית של צרכי הנופש הישראלי בחו"ל ותקופת הרצה שלימדה אותנו עד כמה השירות חיוני ונדרש- אנו שמחים לבשר לציבור הישראלי – יש לכם עוגן כשר בכל מקום בעולם ובעלות נוחה לנופש".

צילום: חנה כצנלסון

 

כל הזכויות שמורות לאתר 'ותוליכנו לשלום'

 

 

מאמרים נוספים
שתפו מאמר זה:
דילוג לתוכן