בנסיעתא
דשמיא

ותוליכנו לשלום

תיירות ולייף סטייל לציבור הדתי

דולפין וילג' פותח שעריו מחדש 

עוד סנונית שמבשרת שהמלחמה הסתיימה, ושהתיירות בצפון הארץ חוזרת לשגרה. כפר הנופש 'דולפין וילג" בשבי ציון פותח מחדש את שעריו. 'דולפין וילג" מזמין זוגות, משפחות, תיירים וקבוצות לחוויית אירוח ייחודית המשלבת נפש, ים, טבע והרבה סטייל בגליל המערבי המתחדש.

במלחמת 'חרבות ברזל', הפך ה'דולפין וילג" לביתם של תושבי קו העימות בעלי תפקידים נדרשים ומשפחותיהם, כמו רופאים, צוותי חינוך, ראשי קהילות ומפעלים חיוניים שפונו מיישובי קו העימות בצפון, אך התבקשו להישאר בסביבה בגלל תפקידם. תוך זמן קצר, נרקמה קהילה משפחתית ותומכת, החוגגת במשותף אירועים ומועדים, לצד קבלות שבת, חגים, ימי הולדת וסדנאות שונות. כעת, עם הפסקת האש בגבול הצפוני, החלו המפונים לחזור לבתיהם ובית המלון פותח את שעריו שוב גם לקהל הרחב, לאחר שדרוגים ושיפוצים במתחם, עם עיצוב חדש ומרענן עוד יותר עבור חוויית אירוח משודרגת, מפנקת ומהנה מאי פעם.

'דולפין וילג", שוכן פחות ממאה מטר מחוף הים הציורי של שבי ציון. באביב 2023 עבר שיפוץ מסיבי ועיצוב פנים מחודש ומוקפד. הכפר כולל 22 בקתות מעוצבות ומאובזרות בסטנדרטים גבוהים, ומשתרע על 5 דונם של מרחבים ירוקים, מלאי צמחייה וקסם טבעי, המזמינים את האורחים לחוויה של רוגע, חיבור לטבע וסטייל. המרחבים הציבוריים והבקתות בכפר עוצבו תוך שימוש בחומרים טבעיים, בשילוב טקסטיל איכותי ואלמנטים שמביאים עימם תחושת טבע וחיבור לים. הבקתות בכפר מתאימות למגוון הרכבים:

  • בקתות לזוג.
  • בקתות גלריה משפחתיות – מתאימות לשהייה של עד 5 אנשים
  • בקתות גלריה גדולות – מתאימות לשהייה של עד 7 אנשים

הבקתות המשפחתיות והגדולות כוללות שני מפלסים, כך שהילדים יכולים ליהנות מקומה נפרדת למעלה, כאשר ההורים שוהים בקומה התחתונה.

מאז פתיחתו המחודשת, תחת הבעלים החדשים, נהנו אורחיו מחוויה טובה ודירגו אותו ב Booking.com בציון של 9.3, מה שמעיד על רמת שביעות רצון גבוהה במיוחד מהאירוח.

מסעדת המלון מציעה ארוחת בוקר עשירה ותפריט אירועים מגוון. המסעדה וכל מתחמי האוכל הינם כשרים בהשגחת הרבנות המקומית נהריה. בחצר פועל בר אקזוטי המגיש שפע של משקאות אלכוהוליים (בעונה) ומכונת קרח חופשית. לצידם טאבון חדש ומטבח לאפיית פיצות איכותיות. זאת בנוסף לפינת הקפה בלובי המלון. קמין גז חדש בעיצוב אקווריום הוצב בלב הלובי כדי לאפשר לאורחים להירגע ולהתחמם בערבים קרירים, עם כוס שוקו חם או ויסקי לפני סיום היום כתוספת מושלמת לימי החורף.

מתחם ה-Wellness המשופץ כולל אזור פרטי לסדנאות יוגה, סאונה וג'קוזי, טיפולים משלימים כגון עיסויים בשיטות שונות, שיאצו ועוד. לילדים ולצעירים בנפשם נוספו לשימוש חופשי שולחן פינג-פונג וסוני פלייסטיישן, לצד מתקני שעשועים כמו מגלשות– כך שלא ישעמם אפילו לרגע.

לאורך המתחם ממוקמות פינות ברביקיו מאבן, מוכנות לערבי 'על האש' משפחתיים וזוגיים. לאורחים נשאר לדאוג רק לפחמים ולבשר, בלי סרבול של הבאת מנגלים.

כפר הנופש "דולפין וילג'" עוצב ברוח הגלישה והים, ומנגיש לאורחיו את הים לאורך כל שהותם, דרך גישה נוחה ומהירה לחוף הים ולמגוון רחב של פעילויות ימיות, ביניהן צלילה, סאפ, סירות טורנדו, קיאקים, גלישה, חתירה, דייג ורכיבת אופניים לאורך החוף. גם מועדון הצלילה והספורט הימי של היישוב, ה'אינדיגו', נמצא בחוף הים.

אופניים זמינים לשימוש חופשי במהלך השהות בכפר הנופש. כל זאת תוך 2 דקות הליכה ומרחק של 100 מטר מהחוף. לרשות הנופשים יש גם עגלות חוף חינמיות הכוללות שמשיה, מחצלת וכסאות חוף להשלמת החוויה.

הבקתות עברו שיפוץ וריענון תחת העיצוב של אוסנת נוביק, ברוח הים והגלישה, עם דגש על חומרים טבעיים כמו במבוק ועץ, גלשנים ואלמנטים ייחודיים התלויים על הקירות. למעשה, מדובר בבקתות חדשות לגמרי, הכוללות מים חמים 24/7 בחימום גז, ריהוט חדש המעוצב ברוח המקום, משדרי WiFi חזקים חופשיים לשימוש בכל המתחם. עוד בבקתות: מזרני King Koil, מאווררי תקרה + מזגן עילי, טלוויזיות חכמות, מטבחון כולל מקרר, מיקרוגל, קומקום ופינת ישיבה חיצונית אישית.

לרגל הפתיחה מחדש של 'דולפין וילג"' הם מציעים מגוון מבצעים לחודשיים הקרובים:

  • לילה אחד באמצע השבוע כולל ארוחת בוקר – 780 ₪ לזוג.
  • לילה בסוף השבוע כולל ארוחת בוקר – 1,150 ₪ לזוג. מחיר לילה נוסף בסופ"ש – עד 50% לכל השהות (מותנה בהזמנת 2 לילות).
  • חבילת ספא על בסיס לינה, ארוחת בוקר ועיסוי זוגי באמצע השבוע – החל מ-1,049 ₪.
  • חבילה כזו בסוף השבוע – החל מ-1,490 ₪.
  • בכל המבצעים ניתן להוסיף עד שני ילדים ללא עלות נוספת.

לפניות והזמנות: res@dolphin-village.co.il

צילומים: נאור כודרג'י

מאמרים נוספים
שתפו מאמר זה:
דילוג לתוכן