רשת הגלידריות ג'ט לק הכשרה למהדרין מתרחבת, ומוסיפה סניף גם ירושלים. הסניף החדש נפתח ברחוב יפו, מול הכניסה לשוק מחנה יהודה. זה יהיה הסניף ה12 של הרשת.
הרשת הוקמה באשקלון בתשס"ה על ידי מורג ועידו כנפי. עם הזמן פיתחו בני הזוג את הקונספט לכדי רשת ל"קינוחים מושחתים", עם גלידה איטלקית טרייה בכשרות מהודרת של בד"צ בית יוסף. ג'ט לק היא רשת כשרה למהדרין, חלב ישראל.
מורג כנפי, הבעלים, אומרת: "כל המוצרים שלנו כולל אלה שמיובאים מאיטליה, והם ברמה איטלקית גבוהה, בכשרות בד"צ בית יוסף. באמצעות ההקפדה שלנו, אנחנו מסייעים ללקוחותינו לאכול הכי טעים, בהכי כשר. גם לקוחות שאינם שומרי מצוות או כשרות נהנים מהמוצרים שלנו, וזאת בעצם הייתה השאיפה: שכל העולם ייהנה לאכול אצלנו. רציתי להנגיש את המוצר שלי לכל הקהילה",
סניפי ג'ט לק: חדרה, פתח תקווה, אשקלון, אשדוד, נתיבות, אופקים, ראשון לציון, באר שבע, שדרות, אילת וירושלים.
מורג האשקלונית מוסיפה שיש לה תחושה שהקהילה החרדית מודרת ממוצרי איכות "בטח בתחום הקינוחים. למה שלא יוכלו ליהנות אצלי מוצרי פרמיום עם אוירה כיפית? מגיע לכל הקהילות ליהנות באותה דרגה של חוויה, בלי אפליה".
"במעבר לכשרות המהודרת גילינו שאם מתאמצים, אפשר להשיג את חומרי הגלם בכשרות גבוהה. אנו מציעים טעם של חו"ל בכשרות מהודרת". מורג מגלה שהרב שמספק את הכשרות באיטליה, עוקב אחרי גידול דובדבני 'אמרנה' ייחודיים בעלי טעם וגוון עז במיוחד, הקיימים רק באיטליה, "הרב בודק את העץ משלב הזריעה, ומלווה אותו כשהוא גדל באיטליה".
צילום: גל זהבי