בנסיעתא
דשמיא

ותוליכנו לשלום

תיירות ולייף סטייל לציבור הדתי

אייר חיפה חוזרת לפעילות עם הנחה של 25%

תוכן עניינים

נמל התעופה חיפה חזר הבוקר לפעילות לאחר הפסקה של כ-8 שבועות על רקע מבצע "שאגת הארי", וביחד איתו חוזרת גם התחושה שהצפון מתחיל לזוז שוב קדימה. הטיסות הראשונות של חברת התעופה 'אייר חיפה' לאתונה וללרנקה המריאו כבר בשעות הבוקר, והמסלול, שהיה דומם זמן ממושך, חזר לרעוש בקצב המוכר.

עבור רבים מתושבי הצפון זו לא רק עוד טיסה, אלא קיצור דרך אמיתי לעולם. בלי נסיעות מייגעות לנתב"ג, בלי פקקים ובלי תחושת ריחוק. פשוט להגיע לשדה, לעלות למטוס, ולטוס ליעד.

חברת אייר חיפה לא מסתפקת רק בחזרה לפעילות, אלא מנצלת את הרגע כדי להתרחב. כבר ביום ראשון הקרוב יחודש הקו לאילת, ובהמשך יתווספו היעדים החדשים פאפוס, רודוס, כרתים, קרפאתוס ומיקונוס. שמות של יעדים שנשמעים כמו חופש, אבל כאן הם גם סיפור של נגישות ושל שינוי הרגלים.

במקביל, החברה מגדילה עוד את צי המטוסים שלה, וקלטה היום מטוס שישי לצי שלה, שהתקבל בטקס הסלנה בנמל. מחזה קצר, כמעט סמלי, אבל כזה שמסמן התחלה מחודשת. בתוך פחות משנה הוכפל צי המטוסים, והשאיפה ברורה: לתת מענה לביקוש שהולך וחוזר עם התיאבון לטוס.

גם בצד הפרקטי יש ניסיון להקל על הנוסעים. מחירי הטיסות מתחילים ב-99 דולר לכיוון, ולרגל החזרה מציעה החברה הנחה של 25 אחוזים עם קוד הקופון Back2HFA להזמנות עד 26 באפריל. במקביל נשמרת מדיניות ביטול גמישה, שמאפשרת שינוי או ביטול עד 24 שעות לפני ההמראה.

חשוב להזכיר כי גם בשגרה מציעה אייר חיפה מדיניות ביטול גמישה לנוסעים, עם אפשרות לשינוי או ביטול הזמנה עד 24 שעות לפני מועד ההמראה בתמורה לקרדיט, באמצעות האזור האישי באתר.

מיקי שטרסבורגר, ממייסדי אייר חיפה: "השמיים של הצפון נפתחים מחדש. אחרי תקופה של היערכות אינטנסיבית, החברה שבה לפעילות מלאה מחיפה עם רשת יעדים מתרחבת וחוויית טיסה נגישה ומשתלמת לקיץ הקרוב, הכוללת יעדים חדשים ומבוקשים. אנחנו גאים להמשיך ולחזק את האזור ולהעניק לתושבי הצפון את החופש לבחור בדרך הקצרה והנוחה ביותר לחו"ל".

לפעמים כל מה שצריך כדי להרגיש שהשגרה חוזרת, זה לראות לוח טיסות שמתמלא מחדש.

צילום: אנטוני הרשקו

 

דילוג לתוכן