חברת הקרוזים נורביג'ן חוזרת לפעול גם באסיה, לאחר שחדלה להפליג שם לפני שלש שנים עקב הקורונה. האוניה Norwegian Jewel תחזור לטוקיו בחודש אוקטובר מיד לאחר ראש השנה תשפ"ד.
עונת אסיה של נורביג'ן תימשך שישה חודשים, ותציע 16 מסלולי הפלגות ב-11 מדינות, שיפליגו מתשעה נמלי יציאה שונים, כולל טוקיו ויוקוהאמה ביפן; טאיפיי (קילונג), טייוואן; בנגקוק (לאם צ'באנג), תאילנד; באלי (בנואה), אינדונזיה וקואלה לומפור (פורט קלאנג), מלזיה. ההפלגות יימשכו בין 10 ל-14 ימים. העונה כוללת גם הפלגות במסלולים חדשים: ההפלגות הראשונות של NCL ממנילה, פיליפינים וסיאול (אינצ'און), דרום קוריאה, כמו גם שישה נמלי עגינה חדשים: מנילה, בורקאי, פאלאוון וסלומג, פיליפינים, אי בינטאן, אינדונזיה, Hualien, טאיוואן.
המסלולים מאפשרים גם להמשיך את הטיול בסיורים יבשתיים' עם פחות ימי ים, שהות ארוכה יותר בנמל ויותר לינות. עם ממוצע של פחות משני ימי ים להפלגה, עד 13 שעות ביעדים כמו סינגפור והו צ'י מין סיטי, וייטנאם, כמו גם לינת לילה ממושכת במקומות שמתעוררים לחיים בלילה, כמו פוקט, אוסקה ובאלי (בנואה).
"אחרי יותר משלוש שנים, אסיה חוזרת ובגדול!" אומר קווין בובולץ, מנהל אירופה המזרח התיכון ואפריקה. "ידוע לנו שהנוסעים כבר מצפים לחזור לאזור המדהים הזה, וכספינה קטנה יותר, Norwegian Jewel היא בגודל המושלם לחקור את הנמלים הפחות ידועים של אסיה, תוך שהיא מציעה את כל האפשרויות שאנחנו יודעים שהשייטים אוהבים, כולל מופע הדיסקו והבורלסק המצליח, 'Velvet'".