בנסיעתא
דשמיא

ותוליכנו לשלום

תיירות ולייף סטייל לציבור הדתי

מה כשר באיסלנד?

שליח חבד באיסלנד, הרב אבי פלדמן, בדק את כל המוצרים המשווקים בסופרמרקטים המקומיים, וסימן עבורנו את הכשרים שביניהם. הרשימה של הרב פלדמן כוללת לא רק שמות, אלא גם צילומים של כל מוצר כדי לוודא מה אנחנו לוקחים.

הרשימה מפולחת לפי קטגוריות שונות. אפשר לצמצם את הרשימה למוצרים בהכשר מהדרין בלבד. אפשרות אחרת לחפש מוצרים כשרים רק בחנות ספציפית שבה אנו נמצאים. בנוסף, אפשר לצמצם את הרשיהמ לפי סוג המוצרים. למשל, דגים, מוצרי חלב, מאפים, יינות, וכיוצא בזה.

הרשימה יכולה לעבוד גם בכיוון הפוך. אם אנחנו מתלבטים לגבי הכשרות של מוצר מסוים שבידינו או מול עינינו, אנו יכולים לכתוב את שמו בחלון מיוחד באפליקציה, ואם הוא מוכר ככשר האתר יציין זאת מיידית.

מוצרי מזון כשרים באיסלנד אמורים להיות מסומנים בסמלים: OU, OK, KLBD, MK.  אבל ברשימה שבדק הרב פלדמן יש מוצרים כשרים, אף אם לא מודפס סמל כשרות על האריזה.

את רשימת הכשרות באיסלנד אפשר לראות בקישור זה.

 

מאמרים נוספים
שתפו מאמר זה:
דילוג לתוכן